free download 78 travel guides written by experts

Ülker Romania si-a desemnat noul Director General pe Europa Centrala si de Est

Bogdan Grama a fost numit Director General al Ülker in Europa Centrala si de Est. Sub conducerea sa compania isi propune sa continue trendul crescator in regiune.

Compania Ülker l-a desemnat ca Director General al operatiunilor sale in Europa Centrala si de Est pe Dl Bogdan Grama incepand cu luna Februarie a acestui an. Bogdan Grama are o experienta de 8 ani in domneiul FMCG. Si-a inceput cariera profesionala la Mixalim in 1994, apoi in perioada 2003 -2009 a ocupat diverse pozitii la Agroalim Distribution. In anii 2009-2011 a detinut functia de Director Comercial la Dole Romania. 

Bogdan Grama a absolvit Universitatea de Inginerie Electrica in cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, a absolvit Marketing Management la Facultatea Romano-Americana si cursurile de MBA la Inde-ASE Bucuresti, promotia 2008.

Ülker Romania (Eurex), lansata in 2002, si-a inceput operatiunile de productie in 2005. In prezent produce biscuiti la fabrica din Popesti-Leordeni, cele mai recunoscute branduri fiind Ülker Petit Beurre, Biskrem, Tempo si sticks-urile Clip. Compania importa produse din Turcia si din alte tari unde grupul are facilitati de productie.

Produsele Ülker se exporta prin Eurex Romania in tari ca Bulgaria, Ungaria, Germania, Grecia, Croatia, Macedonia, Franta si Senegal.

In 2010 vanzarile Eurex au crescut cu 15% iar exporturile s-au dublat chiar in contextul economic actual dificil. Tot in 2010, compania Eurex, tinand cont si crezand in potentialul pietei domestice precum si cel al pietei de export, a angajat 56 de persoane si isi continua astfel propria contributie la economia Romaniei.

Prin numirea unui nou Director General Regional, compania urmareste sa isi intareasca si sa isi securizeze planurile de viitor. Dl Ertan Akiş, VP Ülker Europe & America’s declara: “ Grupul Ülker International isi reafirma planurile ambitioase de crestere a bazei regionale stabilite in Romania. Numirea unui nou lider de top in regiune este semnalul nostru de suport pentru investitiile in aceasta piata cu potential.”

Bucuresti, 23.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *