metalshow

Tuborg Christmas Brew dă tonul sărbătorilor de iarnă

Pe 4 noiembrie, în prima zi de vineri a lunii noiembrie, se lansează Tuborg Christmas Brew, berea care dă gustul sărbătorilor de iarnă.

Berea cu un gust mai aromat, care nu doar că se asezonează cu bucatele de sărbători, ci și cu timpul petrecut cu prietenii, a devenit un simbol al Crăciunului, încă din anul 2000.


Tuborg Christmas Brew este o bere produsă din trei tipuri de malţ, având o aromă distinctă. Aflată de peste 35 de ani în topul preferinţelor băutorilor de bere din Danemarca, Tuborg Christmas Brew a creat tradiţia lansării simultane a ediţiilor din România cu cele din Danemarca şi alte tări.

Lansarea de anul acesta, vine cu o noutate: Delia Matache a fost invitată de Tuborg Christmas Brew să reintepreteze bine cunoscutul  jingle, într-un spot TV nou.  Jingle-ul  va putea fi auzit în lunile noiembrie – decembrie pe TV, on-line şi radio, şi va fi fredonat de crăciuniţe în locaţiile Tuborg din ţară.

Caravana albastră a pornit de la fabrica Tuborg către toate oraşele din România, urmând ca toate locaţiile Tuborg să fie decorate special în culorile Tuborg Christmas Brew.

“Tuborg Christmas Brew este un brand unic pe piață și suntem bucuroși să păstrăm tradiția acestei ediții limitate dedicată special sărbătorilor de iarnă. An de an răsplătim consumatorii prin acelaşi gust unic uşor caramelizat, recunoscut de toţi cei ce o îndrăgesc, iar cei care abia acum o descoperă, e imposibil să nu se îndrăgostească de ea. Anul acesta chiar şi Delia Matache a fost inspirată de aroma specială a acestei beri cu gust de sărbători, reinterpretând binecunoscutul jingle” a declarat Paul Markovits – Vice Președinte Marketing, URBB.

Băutura brun-roşcată, în ediţie limitată, ce aduce gustul Crăciunului mai aproape de consumatori poate fi savurată şi în acest sezon, începând cu 4 noiembrie. Produsul poate fi găsit atât în varianta sticlă (0,5 şi 0,75 litri), cât şi la doză de 0,5.

Tuborg Christmas Brew rămâne un motiv în plus pentru ca sărbătorile de iarnă să aibă un gust special, fiind așteptat cu nerăbdare în fiecare an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *