metalshow

Incepe numaratoarea inversa pana la Black Friday

CEL.ro anunta ca va avea preturi taiate la peste 100.000 de produse

Foarte curand va incepe cel mai aglomerat moment al anului pentru retaileri, iar CEL.ro anunta ca ofera clientilor destinatia ideala pentru discounturile din acest an de Black Friday – cel mai mare si cel mai ofertant eveniment de reduceri de peste an.
De Black Friday 2016 CEL.ro a pregatit deja o oferta de peste 100.000 de produse – mai multe ca oricand, pentru a oferi clientilor experienta cumparaturilor multe la preturi mici.

Pentru o mai buna gestiune a evenimentului si pentru a creste numarul clientilor satisfacuti care isi achizitioneaza produsele dorite la preturi foarte bune, retailerul online are o veste surpriza: va debloca zeci de oferte incepand cu vineri, 11 noiembrie.

Retailerul online declara ca anul acesta ofertele vor fi mai multe, iar numarul clientilor care vor prinde reducerile se asteapta sa creasca. Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului anul acesta se numara: Samsung, iPhone, LG, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil etc.

Clientii vor avea parte de un Black Friday (11 noiembrie 2016) cu sute de reduceri la:
• telefoane → reduceri de pana la 1,000 de lei
• laptopuri → reduceri de pana la 40%
• TV → reduceri de pana la 3,700 lei
• electrocasnice → reduceri de pana la 60%
• ingrijire personala → reduceri de pana la 60%
• videoproiectoare → reduceri de pana la 50%
• parfumuri & ceasuri → reduceri de pana la 62%
• imprimante → reduceri de pana la 30%
• componente & periferice → reduceri de pana la 50%
• casa si decoratiuni → reduceri de pana la 50%.

CEL.ro a mentionat ca a inceput organizarea si a pus la punct toate detaliile legate de Black Friday 2016 mult mai devreme anul acesta pregatindu-se logistic mai bine, luand masuri si gasind solutii pentru a fluidiza gestionarea, manevrarea si livrarea in timp a tuturor comenzilor venite.

Toate acestea au ca scop evitarea intarzierii livrarii comenzilor.

Se estimeaza ca livrarea se va face in minimum 4-5 zile.

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu toate noutatile si ofertele CEL.ro de Black Friday accesati www.cel.ro.

Cu o gama larga de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comertului online romanesc si dispune de servicii integrate si adaptate e-commerce-ului actual. CEL.ro a inregistrat in anul 2015 vanzari de 40 milioane EUR si are peste 1.000.000 de comenzi procesate pana in prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *