metalshow

TRAVKA – live in Control pe 28 aprilie

Una dintre cele mai iubite trupe de rock autohtone, TRAVKA, va canta pe 28 aprilie in Club Control din Bucuresti in cadrul unui show presarat cu piese mai noi si mai vechi dar si cu multe surprize.

TRAVKA s-a infiintat in urma cu 14 ani la Focsani si si-a castigat rapid celebritatea in undeground-ul muzical. In iarna anului 2004, trupa a inregistrat albumul de debut, “Corabia Nebunilor”, care, lansat in vara anului urmator si-a castigat un loc aparte in inimile fanilor. In 2007, TRAVKA a lansat al doilea si totodata cel mai important material discografic al trupei, “Vreau sa simt Praga”. Albumul a putut fi descarcat gratuit de toti fanii trupei. Cinci ani mai tarziu, a aparut “Okean”. Din nou, baietii au surprins: materialul a fost editat in doar cinci exemplare car au fost “plasate” in cinci orase: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Brasov. De-a lungul anilor, Travka a adunat mii de concerte live si a devenit una dintre cele mai iubite trupe de alternativ din Romania.


TRAVKA înseamnă:
George Gâdei – Voce
Alexei Ţurcan – Chitară, keys
Misha Gâlcă – Bass
Cristian Chirodea – Tobe

Albume:
Corabia Nebunilor – 2005
Vreau să simt Praga – 2007
Okean – 2012

Facebook: www.facebook.com/travka.oficial
 

 Biletele pentru acest concert se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe Bucuresti, Beraria H, Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)

Acestea costa 35 de lei in presale si 45 la intrare!

Un eveniment TRAVKA. Club Control si BestMusic Live Concerts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *