free download 78 travel guides written by experts

TLC anunta saptamana dedicata Nuntii Regale

TLC va transmite Nunta Regală ÎN DIRECT, pe 29 aprilie, de la ora 12.00

Discovery Networks anunţă o săptămână-eveniment în care TLC va difuza programe speciale, dedicate mult-aşteptatei nunţi a Prinţului William cu Kate Middleton. Începând din 24 aprilie şi până în ziua nunţii, pe 29 aprilie, TLC va difuza în fiecare seară, de la ora 21.00, o serie de programe care vor culmina cu acest moment istoric al Familiei Regale din Marea Britanie. Produse de ITV Studios America, programele prezintă îndeaproape membrii Familiei Regale, cu ajutorul unor imagini de arhivă dar şi interviuri cu rude, prieteni apropiaţi şi fani entuziaşti. Săptămâna va culmina cu transmisia ÎN DIRECT a ceremoniei nunţii regale vineri, 29 aprilie, de la ora 12.00.

Această nuntă va fi urmărită pe tot globul, de aceea suntem mândri că vom reuni pe TLC publicul din întreaga lume şi îi vom da ocazia să urmărească pregătirile şi momentele cheie ale ceremoniei, a declarat Ada Roseti, Channel Director pentru Europa de Sud-Est.

Despre programele difuzate în Săptămâna Nunţii Regale:

· Povestea Prinţului Harry
Duminică 24 aprilie, de la 21.00
Cum fratele său William este pe cale să se aşeze la casa lui, Prinţul Harry, în vârstă de 26 de ani, îl va înlocui în fruntea listei cu cei mai râvniţi burlaci din întreaga lume. Acest program special de o oră îşi propune să afle cum a reuşit adolescentul atât de tulburat după moartea mamei sale să se transforme într-un erou de război, militant pentru acţiuni caritabile şi unul dintre cele mai atrăgătoare chipuri ale familiei regale, demn de statutul de “cavaler de onoare”.

· Colecţii regale
Luni 25 aprilie, de la 21.00
Faceţi cunoştinţă cu cei mai avizi colecţionari de suveniruri regale din Marea Britanie. După 30 de ani de colecţionat non-stop, Margaret este mândră că trăieşte înconjurată de 10.000 de farfurii, ceşti, linguri şi figurine, într-o lume plină de un întreg talmeş-balmeş regal. În Australia, vă puteţi întâlni cu Janet şi Philip, un cuplu care îşi pune frecvent casa la dispoziţia grupurilor de turişti care vin în vizită pentru un ceai şi un tur al proprietăţii lor regale. În SUA puteţi trece în revistă strălucitoarea lume a lui Pat, o colecţionară de elită a cărei “pradă” bogată, formată din obiecte regale de colecţie, include şi câteva dintre minunatele rochii ale Prinţesei Diana.

· Charles şi Diana: A fost odată ca niciodată
Marţi 26 aprilie, de la 21.00
Retrăiţi cea mai urmărită nuntă a secolului 20. Un miliard de oameni au rămas lipiţi de ecranele televizoarelor pe 29 iulie 1981, când Prinţul Charles s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer. Acest material special de două ore îi poartă pe telespectatori înapoi în timp, până în acea zi, retrăind momente romantice şi prezentând imagini în premieră absolută. De la romantic până la regal, elementele de grafică de pe ecran dezvăluie tot felul de informaţii mai puţin cunoscute şi diverse detalii din culisele pregătirilor care au transformat în realitate acea nuntă ca în basme.

· 30 de momente regale
Miercuri 27 aprilie, de la 21.00
Acest documentar fascinant aşază sub lupă 30 zile din viaţa familiei regale, din ultimii 30 ani. Cum a reuşit monarhia Marii Britanii să înveţe din greşelile pe care le-a făcut în 1981, pentru a se asigura că uniunea nefericită dintre Charles şi Diana nu se va repeta în 2011, cu William şi Kate? Numărăm cele 30 zile importante – şi bune, şi rele – care au permis acestei instituţii de câteva secole să îşi menţină calmul şi să meargă mai departe.

· Cum se pregăteşte o nuntă regală
Joi 28 aprilie, de la 21.00
Orice mireasă ştie cât e de dificil să organizezi o nuntă. Dar cum ar fi să te numeri printre cei care trebuie să se asigure că toate elementele necesare pentru nunta regală vor fi la locul lor, funcţionând fără cusur? Iată o misiune la fel de măreaţă ca şi această nuntă regală, de proporţii epice. Peste 2.000 de invitaţi vor participa la ceremonie – capete încoronate, şefi de stat, vedete şi reprezentanţi ai unor organizaţii caritabile. Se stimează că în jur de un milion de oameni se vor alinia pe traseul de aproximativ 2,5 km care leagă Westminster Abbey de Palatul Buckingham, în timp ce mai bine de un miliard de telespectatori din toată lumea vor urmări ceremonia transmisă la TV. Acest program va include o prezentare în exclusivitate din culisele acestui eveniment, dezvăluind cum se pregătesc protagoniştii, ce presiuni se fac asupra lor şi cu ce probleme se confruntă.

· Nunta regală: Transmisie în direct
Vineri 29 aprilie, transmisia în direct a nunţii regale începe la ora 12.00.

Bucuresti, 22.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *