free download 78 travel guides written by experts

T&L canta melodia “Twilight” in locul Biancai Purcarea la Eurovision 2012

Bianca Purcărea rămâne în concurs cu piesa „Don’t Say Sorry”

La solicitarea Fundaţiei Phoenix, manageriată de Paul Nancă, şi cu acordul preşedintelui juriului preselecţiei Eurovision 2012, mandatat de cei care au jurizat pe 28 februarie, solista Bianca Purcărea va interpreta în finala naţională de pe 10 martie doar melodia „Don’t Say Sorry!”. Piesa “Twilight” (de asemenea calificată tot cu vocea Biancăi Purcărea) va fi interpretată de T&L, nume aflat pe lista recomandărilor TVR.

Având în vedere faptul că Bianca Purcărea, interpreta manageriată de Fundaţia Phoenix, s-a calificat în finala concursului Eurovision cu două piese, managerul acesteia a propus juriului şi organizatorilor schimbarea interpretului piesei “Twilight” cu unul dintre numele aflate pe lista recomandărilor TVR şi anume T&L, care, de asemenea, au contract de management cu fundaţia menţionată.

Începând de mâine, 2 martie, pe www.tvr.ro/eurovision, fanii concursului vor putea asculta melodiile calificate în finala naţională Eurovision 2012. Ei vor avea totodată la dispoziţie noi modalităţi de a-şi susţine favoriţii în concursul din acest an.

Mâine, 2 martie, ora 17.00, live pe www.tvr.ro/eurovision se va face tragerea la sorţi a ordinii intrării în corcurs a tuturor celor 15 melodii calificate.

Selecţia Naţională pentru alegerea cântecului care va reprezenta România la Eurovision va avea loc pe 10 martie, urmând ca piesa câştigătoare să participe în prima semifinală Eurovision pe 22 mai la Baku, Azerbaidjan. Finala internaţională Eurovision are loc anul acesta pe 26 mai.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *