free download 78 travel guides written by experts

„Frenezia” de Francesca Lia Block

LIV ARE UN SECRET TULBURĂTOR.

Când a împlinit treisprezece ani, lui Liv i s-a întâmplat ceva care i-a schimbat complet viaţa. Din acest moment, se simte pierdută… nu se mai regăseşte în nimic. Singurele clipe în care este cu adevărat ea însăşi sunt cele petrecute alături de prietenul ei, Corey, în pădurea din jurul oraşului în care cei doi locuiesc. Dar lucrurile continuă să se complice: în pădure, Liv este urmărită de o femeie misterioasă, un grup de băieţi ciudaţi o pândesc… şi tot aici află de blestemul ce pare că o va bântui pentru totdeauna.

Blestemul care, cu patru ani în urmă, i-a provocat FRENEZIA. Şi care i-o poate provoca din nou, cât de curând…

„Un roman care te captivează şi pe care nu-l poţi lăsa din mână până la ultima pagină.” — Cassandra Clare, autoarea seriei bestseller New York Times „Instrumente mortale”

„Îmi place lumea extravagantă, melancolică, din acest roman, îmi place această eroină, cu nenumăratele ei secrete.” — Claudia Gray, autoarea seriei bestseller New York Times „Evernight”

„O poveste paranormală pasionantă, densă, fermecătoare, cu o eroină aparte şi o punere în scenă suprarealistă, captivantă.” — Kirkus Reviews

Traducere din limba engleză şi note de CARMEN BOTOŞARU
ISBN: 978-973-128-372-2
Format: 13×20 cm, 224 pagini, copertă cartonată
Preţ: 34,90 lei

FRANCESCA LIA BLOCK, câştigătoare a prestigiosului premiu „Margaret A. Edwards”, este autoarea a numeroase bestselleruri, printre care seria Dangerous Angels, colecţia de poveşti Blood Roses, volumul de poezii How to (Un)Cage a Girl, romanul The Waters & The Wild, nuvela ilustrată House of Dolls şi romanul gotic de dragoste, cu vampiri, Pretty Dead. Operele ei sunt publicate în toată lumea.

O poţi vizita online la adresa www.francescaliablock.com.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *