free download 78 travel guides written by experts

THE PRACTICE are 5 campanii finaliste la EMEA SABRE AWARDS

THE PRACTICE reușește din nou performanța de a avea 5 nominalizări la EMEA SABRE Awards. Acesta este cel mai mare număr de nominalizări obținute anul acesta de o agenție din România la cea mai prestigioasă competiție din Europa dedicată relațiilor publice. Premiile vor fi anunțate la gala organizată la Praga pe 18 mai.

După ce în 2008 THE PRACTICE reușea să obțină 5 nominalizări la EMEA SABRE Awards, concretizate apoi în 3 premii, este a doua oară când agenția obține un număr record de nominalizări pentru țara noastră.

“Este minunat să fim din nou printre finaliştii SABRE Awards – o facem constant de 4 ani deja. Ce este însă remarcabil anul acesta este că nominalizările sunt cu 5 campanii diferite, la categorii foarte diferite – de la cele tradiționale pentru PR (cum este cea a reputației corporatiste), până la cele mai noi (social media). Sunt foarte mândră de toata echipa mea, de constanţa cu care facem performanţă la THE PRACTICE! Un mare BRAVO!" a declarat Gabriela Lungu, managing partner THE PRACTICE.

Anul acesta, finaliștii EMEA SABRE Awards au fost selectați dintr-un număr de 2000 de lucrări înscrise, care reprezintă cel mai mare număr de intrări din istoria competiției. Marile rețele globale au reușit să obțină în total cu lucrările birourilor din regiune un maxim de 15 nominalizări, ceea ce face ca performanța THE PRACTICE să fie cu atât mai notabilă.

“Știm ce satisfacție extraordinară provoacă prezența la vârf în competiții precum SABRE Awards, de aceea în THE PRACTICE vrem să împărtășim această bucurie cu cât mai mulți dintre clienții agenției. După zeci de trofee câștigate de agenția noastră pentru campanii care și-au dovedit pe deplin creativitatea și eficiența, suntem convinși că și clientii noștri știu că a lucra cu THE PRACTICE este din start o garanție a performanței. Anul acesta le mulțumim celor de la Starbucks, VES Sighișoara, Techteam Global România, Varta România și Reader’s Digest România”, a declarat Oana Bulexa, Client Service Director al agenției.

Nominalizările THE PRACTICE la EMEA SABRE Awards 2011 sunt:

HOUSEHOLD PRODUCTS
Rebirth of the enamel pot
VES Sighisoara

CORPORATE REPUTATION/ CORPORATE IMAGE
European of the Year
Reader’s Digest

EMPLOYEE COMMUNICATIONS
Crazy About Computers
Techteam Global

BLOGGER OUTREACH
Share a Cup, Share a Story
Starbucks

SOCIAL MEDIA/SOCIAL NETWORKING
Charge Your Batteries with Varta
Varta

Premiile SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) sunt organizate de The Holmes Group (www.holmesreport.com), companie condusă de Paul Holmes, cel mai apreciat analist din lume al domeniului relațiilor publice. Premiile SABRE au fost pentru prima dată organizate în SUA și astăzi, cu o tradiție de un sfert de veac, sunt recunoscute ca fiind cea mai veche și importantă competiție de PR de pe continentul american.

În Europa premiile SABRE au o tradiție de aproape 10 ani și au căpătat deja reputația de cea mai prestigioasă competiție dedicată industriei de PR. Agenții din 30 de țări și mii de programe de PR din Europa, Orientul Mijlociu și Africa au fost atrase până acum în această competiție care premiază cele mai strategice, creative și eficiente campanii.

Bucuresti, 12.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *