free download 78 travel guides written by experts

Vino la Targul de Florii, Paste si 1 Mai 2011

Primaria Sectorului 3 si Accente NOI va invita sa participati la “Targul de Florii, Paste si 1 Mai,, in perioada 15 aprilie – 01 mai 2011, ce se va desfasura in Parcul “Alexandru Ioan Cuza” (zona Titan, fostul Parc I.O.R, in zona bisericii maramuresene).

Targul este compus din 25 – 30 de casute din lemn (3mx2mx2,5m), in care vizitatorii vor gasi produse si obiecte specifice conceptului (complex expozitional in Parcul “Alexandru Ioan Cuza”, cu standuri de prezentare a unei oferte diversificate: de la combinatiile literar-gastronomice la produse si servicii specifice celor 3 sarbatori).

De asemenea, vor mai fi amenajate standuri cu: decoratiuni specifice sarbatorilor, jucarii, obiecte realizate de artisti populari si artisti plastici, bauturi, suveniruri, cosmetice, oferte turistice, carti, enciclopedii gastronomice, reviste de specialitate, precum si produse alimentare din aceeasi diversitate culturala.

Prin pozitionarea ansamblului expozitioanal in plin spatiu pietonal (parc), unul dintre cele mai vizitate parcuri ale capitalei, se vizeaza un numar important de vizitatori, ca si la editiile precedente organizate aici.

Prin aceasta realizare se va marca o deschidere catre public prin ambianta si prin actiunile dedicate lor. Astfel, evenimentul isi defineste caracterul socio-educativ inlesnind accesul usor la cultura si traditii.

Targul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3.

Va asteptam cu drag!

Bucuresti, 12.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *