free download 78 travel guides written by experts

The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013

Cele mai tunate camioane şi cele mai frumoase choppere din sud-estul Europei se vor întrece la Târgu Mureş

Evenimentul cu participare internationala are loc in perioada 21-22 septembrie 2013 la Autodromul IFPTR din Targu Mures.

Festivalul este deschis pasionatilor de cai putere. Cei interesati sa participe se pot inscrie pe site-ul www.choppertruckfestival.com, achitand taxa de inscriere si postand 5 fotografii ale camionului sau chopperului.

Oferta speciala: pana pe 15 iulie 2013, taxa de participare este de doar 99 lei!

Conducatorii de camioane care se vor inscrie in competitie vor da testul online de cunostinte teoretice.

Publicul este invitat sa isi voteze favoritii pe website pina in luna august. Participantii inscrisi vor intra in semifinala la categoria lor doar in limita locurilor disponibile, in functie de punctajul obtinut pe website (numarul de voturi al publicului – pentru camioane si choppere – respectiv numarul de puncte obtinute la testul de cunostinte – pentru soferii de camioane).

In competitiile „Cel mai frumos camion” si „Cel mai frumos chopper”, primele 25 de camioane si choppere care au acumulat cel mai mare numar de voturi vor fi invitate la festival, pe 21 septembrie 2013, pentru a participa la semifinala.

Dintre acestea, doar 12 participanti se vor califica la fiecare categorie, in functie de votul juriului, pentru marea finala din data de 22 septembrie 2013.

Posesorii de camioane si choppere vor participa la mai multe probe, in cadrul carora se va juriza aspectul general exterior al camionului/chopperului, aspectul interior, elementele decorative, starea generala de intretinere a acestuia, elementele de siguranta, motorizarea, originalitatea si armonia tuturor echiparilor optionale, intr-un cuvint conceptul pe care l-a avut in vedere posesorul vehiculului.

La finalul acestor probe vor fi desemnate cele mai frumoase vehicule tunate, pentru fiecare categorie in parte.

In competitia „Cel mai bun sofer profesionist – IFPTR”, soferii se vor intrece intr-un show exploziv, unde se vor desfasura o serie de probe de indemanare si probe teoretice. La sfarsitul competitiei, participantul care a intrunit punctajul cel mai mare din partea juriului de specialitate va castiga titlul „Cel mai bun şofer profesionist – IFPTR” si un premiu de 2000 de euro.

Data limita a inscrierilor este 1 august 2013. Organizatorii festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013” sunt Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere (IFPTR) si agentia de publicitate Adbrain Partners.

Juriul celor 3 competitii va fi format din personalitati din industria auto-moto si a transporturilor, precum Roxana Ciuhulescu, reprezentanti ai revistei Tranzit, reprezentanti ai IFPTR si reprezentantii sponsorilor.

Sponsorii festivalului sunt: Mol Romania, Scania, Mercedes-Benz, Krone-CTEtrailers, Vialtis, Bridgestone, Schmitz Cargobull, Cosmote.

De la festival nu vor lipsi fetele frumoase si cele mai cunoscute ateliere de tunning din Romania si din tarile vecine.

Despre U.N.T.R.R.

U.N.T.R.R – Uniunea Naţionala a Transportatorilor Rutieri din România este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, fondată în 1990 pe principii democratice. U.N.T.R.R promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare şi până în prezent peste 13.000 de membri.

Despre IFPTR

IFPTR – Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere cu sediul in Miercurea Ciuc, funcţionează ca centru de pregătire şi perfecţionare a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, pe baza autorizaţiei eliberate de Ministerul Transporturilor. IFPTR derulează programe de formare încă din iulie 1999, pregătind peste 500.000 de cursanţi.

Despre AdBrain Partners

AdBrain Partners este o agenţie de publicitate full service, aflată pe piaţa din România încă din anul 2001. În prezent, agenţia oferă o larga varietate de servicii in publicitate: Servicii de strategie de comunicare, media planning&buying, creatie, pre-press & design graphic, DTP, relatii publice, social media, BTL & productie, client service.

Bucuresti, 25.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *