Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu ocazia concertului de la Bucuresti, Patricia Kaas si staff-ul sau au avut parte de deplasari

confortabile la bordul autovehiculelor Mercedes-Benz

· Patricia Kaas s-a aflat în Bucureşti în aceste zile pentru a susţine concertul programat în data de 23 iunie, la Sala Palatului.
· Mercedes-Benz România a asigurat transportul artistei şi al staff-ului său, punând la dispoziţia acestora: noua limuzină Mercedes-Benz Clasa E, o limuzină Mercedes-Benz Clasa C, un Mercedes-Benz Vito şi un Mercedes-Benz Viano.
· Concertul Patriciei Kaas a făcut parte din turneul de promovare al albumului “Kaas Chante Piaf”, un elogiu adus de artistă vestitei Edith Piaf.

Celebra cântăreaţă, cu peste 16 milioane de materiale discografice vândute la nivel mondial, şi membrii staff-ului său au beneficiat din partea Mercedes-Benz România de autovehicule ce întrunesc cele mai înalte standarde de calitate, confort şi siguranţă: o limuzină Mercedes-Benz Clasa E de ultimă generaţie, o limuzină Mercedes-Benz Clasa C, un Mercedes-Benz Vito şi un Mercedes-Benz Viano.

“Recunoaştem şi preţuim talentul şi activitatea excepţională a Patriciei Kaas, motiv pentru care ne bucurăm să îi fim alături cu această ocazie prin asigurarea confortului şi siguranţei deplasărilor sale şi ale echipei pe perioada concertului din Capitală.” a declarat Monica Floriştean, Marketing/Communications Mercedes-Benz Cars România.

În timpul vizitei sale la Bucureşti, cântăreaţa a circulat în noua Clasă E, limuzina ce asigură un confort de lux pasagerilor săi, precum şi divertisment de înaltă clasă.

O experienţă confortabilă şi relaxantă a oferit şi modelul Mercedes-Benz Viano, la bordul căruia pasagerii săi s-au bucurat de un nivel ridicat de siguranţă activă, autovehiculul fiind prevăzut cu numeroase sisteme electronice de asistenţă.

De asemenea, staff-ul Patriciei Kaas s-a deplasat şi în spaţiosul Mercedes-Benz Vito, beneficiind de flexibilitatea şi capacitatea mărită, de până la nouă persoane.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.media.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro.

Bucuresti, 25.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *