free download 78 travel guides written by experts

Startup-ul românesc Retargeting.Biz cucerește blocul est-european prin integrările cu Seliton, Shoper și Shopmania

Retargeting.Biz anunță integrări noi cu Seliton, Shoper și Shopmania, jucători mari de pe piața online din Bulgaria, Polonia și România și își începe astfel ofensiva în blocul est-european.

Startup-ul românesc fondat în 2013 de tinerii antreprenori Rareș Bănescu și Mugur Frunzetti devine astfel un furnizor important de tehnologie specializată în retargeting, în Europa.

„Acoperirea regiunii est-europene face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare la nivel european. Suntem foarte încântați de parteneriatele cu Seliton, Shoper și Shopmania, companii foarte mari din industria online ce ne permit accesul la peste 25.000 magazine online, adică la 25.000 posibili clienți”, spune Rareș Bănescu.


În acest moment, Retargeting.Biz este un partener de încredere pentru 630 de companii care activează în e-commerce, pentru care a generat aproximativ 8.5 milioane de euro.

Produsul brandului românesc este folosit cu succes de clienți din România, țările balitce, dar și din Asia, companii ce activează în industriile de fashion, bijuterii, IT&C, bancar, home&deco, flori, sport, travel și auto, iar de curând Retargeting.Biz a deschis primul birou în California.

Software-ul de automatizare în marketing dezvoltat de Retargeting.Biz crește vânzările magazinelor online livrând utilizatorilor exact produsele pe care le doresc. În plus, poate fi testat gratuit timp de 14 zile. Mai multe despre Retargeting.Biz, AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *