Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Start la inscrieri pentru a V-a editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier

Publicitarii cu talent pe terenul de fotbal se pot înscrie la Cupa Agenţiilor la Fotbal Bergenbier până pe 15 mai pe site-ul www.cupaagentiilor.ro. Evenimentul, organizat de IQads cu sprijinul Bergenbier, va avea loc pe 25 şi 26 mai la Club Daimon din Bucureşti.

De cinci ediţii, Cupa Agenţiilor este locul tradiţional unde reprezentativele din Liga I a publicităţii se luptă în pitch-ul anului pentru titlul de Agenţia Anului. Publicitarii trebuie să îşi găsească o echipă de 6 bărbaţi (recomandabil plus încă minim 3 rezerve) din rândul colegilor din agenţie. 

Cupa se va desfăşura şi anul acesta în sistem grupe, sferturi, semifinale şi finale. Pe 25 mai vor avea loc meciurile de calificare, iar pe 26 turneul final şi festivitatea de premiere.

Pe lângă mult-râvnitul titlu de Agenția Anului, vor mai fi acordate și alte premii și distincții: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competiţiei, Cea mai fairplay echipă, Cel mai frumos gol, Cea mai înfocată galerie, Cel mai masculin exemplar, Cel mai creativ blazon+mesaj, Cel mai frumos gol şi Cel mai popular jucător.

Regulamentul competiţiei este disponibil pe site-ul www.cupaagentiilor.ro, alături de informaţii despre echipele care îşi anunţă participarea, blazoanele şi mesajele transmise de acestea adversarilor.

Rezumată în cifre, ediţia 2011 a Cupei a arătat astfel: 3 zile de competiţie: 20, 21 şi 22 mai, 2 arbitri de centru, 2 terenuri de fotbal, 8 grupe, 31 de logouri şi/sau mesaje originale, 35 de echipe participante, 76 de meciuri, 196 de goluri, peste 500 de suporteri, 375 de jucători şi 1.300 de minute de fotbal.

La ediţia de anul trecut, Premiul I a fost obţinut de Echipa Bloggerilor, iar pe locurile 2 şi 3 s-au clasat ERKA Promotions şi First Advertising Agency. Trofeul de Goalgetterul competiţiei a mers la Bogdan Marin, de la Echipa Bloggerilor, care a marcat 10 goluri în 8 meciuri. Cea mai fairplay echipă a fost desemnată reprezentativa Cărtureşti, iar cea mai înfocată galerie GfK Media. Cel mai masculin exemplar (premiul special oferit de Bergenbier) a fost câştigat, prin votul echipei de fete IQads, de către Ionuţ Alexandru Tache, de la Papaya Advertising.

La ediţia din 2011 au fost acordate şi trei distincții în premieră. Premiul pentru cel mai creativ blazon + mesaj original a fost câştigat de McCann, cel pentru cel mai frumos gol a mers la Răzvan Chifu (McCann), iar cel mai popular jucător de la Cupă, ales prin voturile fanilor de pe Facebook, a fost desemnat Andrei Teodor Scarlat, de la GfK Media.

Cupa Agențiilor la Fotbal este un eveniment IQads, oferit de Bergenbier. Partenerii evenimentului sunt Radio Guerrilla, Realitatea.net, Money.ro, 24FUN, Feeder.ro, Agrafa, ImPhoto, 360Revolution și SMARK.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din România, inclus în portofliul Blue Idea, din care face parte și SMARK, comunitatea profesioniștilor în marketing din România.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *