Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Concert „Fabrica de staruri” in fata marelui public din Chisinau

Doina sau Denis pleacă acasă duminică din Fabrica de staruri de la TVR 1

Sâmbătă seară, concurenţii din Fabrica de staruri au prima întâlnire cu marele public. În Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău este organizat un mare concert pentru publicul larg, în care vor cânta Mandinga, Smiley, Oceania şi Timati (câştigător al concursului Fabrica de staruri din Rusia). Concurenţii Fabricii de staruri – Arpi, Maria, Lorena, Mihai, Doina, Beti, Alex, Cristina, Denis, Vladimir, Irina şi Andi – dau prima probă de foc: interpretarea live pe o scenă în afara concursului, scenă pe care urcă nume mari ale muzicii româneşti.

„Va fi o probă de anduranţă pentru ei, mai ales pentru Doina şi Denis, care au de pregătit mai multe melodii pentru acest final de săptămână. Cei doi au de interpretat câte o melodie pentru spectacolul de sâmbătă din piaţă, apoi au de pregătit câte o melodie pentru duel şi fiecare dintre ei, sperând că va trece de votul publicului, mai are câte un cântec pentru seara de concurs de duminică. Sper să se ridice la înălţimea aşteptărilor publicului”, spune Diana Pascal, producătorul show-ului din partea TVR.

Alex, unul dintre cei mai simpatizaţi concurenţi ai Fabricii, a pregătit o supriză pentru concertul de sâmbătă: va face duet pe scenă cu jurata Natalie Toma! Acelaşi moment va putea fi urmărit şi de telespectatori duminică seară, în direct la TVR 1, începând cu ora 21.25, la cea de-a şaptea ediţie a Fabricii de staruri. Până duminică, telespectatorii pot vota pentru Doina (14) sau Denis (07), prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Fabrica de staruri se transmite în fiecare duminică seară, la TVR 1 şi Prime TV. 16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigătorul obţinând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Mai multe informaţii despre concurenţi şi despre activitatea lor în casa Fabrica de staruri găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro. De asemenea, puteţi comenta pe pagina de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/infabricadestaruri.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *