Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Botezatu si noul Burlac – super filmari in Egipt

Sergiu Barboni se bucurã din plin de statutul sãu de burlac. Alãturi de Cãtãlin Botezatu, echipa de filmare şi frumoasele sale pretendente, acesta filmeazã pentru „Burlacul” tocmai în exoticul Egipt. Telespectatorii Antenei 1 se vor putea bucura de imagini spectaculoase, emoţii şi intrigi pasionale într-o competiţie mai încinsã ca niciodatã, în curând, la „Burlacul”!

Aşa cum ne-a obişnuit deja, reality show-ul Burlacul îşi încitã telespectatorii nu doar cu suspansul şi emoţiile situaţiilor create de concurs, ci şi cu imagini spectaculoase, filmate în locaţii exotice din ţarã şi din strãinãtate. Cu un nou protagonist în rolul Burlacului, şarmantul lugojean Sergiu Barboni, jocul seducţiei a prins un nou contur.

Alãturi de amfitrionul show-ului, Cãtãlin Botezatu, Sergiu şi frumoasele sale pretendente au trecut din nou graniţele ţãrii, cãtre o destinaţie exoticã de vis: Egiptul Antic. Asearã, Sergiu a ţinut o ceremonie a trandafirului cu totul şi cu totul ineditã. Deşi pregãtise cinci trandafiri, la final a decis sã nu mai facã nicio concesie şi sã elimine douã concurente.

Astfel, alãturi de şarmantul Burlac pãşesc pe tãrâmuri egiptene Sasha, Georgiana, Alexandra şi Adelina, în timp ce Andreea şi Andra îşi fac şi ele bagajele pentru a se întoarce acasã. Aproape 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmãrit asearã, în minutul de aur, la 22.00, sfaturile pe care Botezatu i le-a oferit cu genenorizate noului Burlac. Cum va evolua jocul seducţiei şi dacã le vor împãrtãşii faraonii din tainicele secrete de amor frumoaselor zeiţe ale Burlacului, rãmâne de vazut în curând, la Antena 1.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile all urban, 15-54 urban
Perioada 26 aprilie 2012

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *