free download 78 travel guides written by experts

StampileOnline.ro va prezinta Trodat Professional prin intermediul primului InfoGraphic

Trodat Professional – soluţia perfectă pentru cei care ştampilează ceva zilnic!

Ştampilezi zilnic diverse documente? Atunci ştampila perfectă pentru tine este Trodat Professional – pe care în octombrie o găseşti pe site şi cu o reducere de 5%! Mai mult, noua certificare „Lifetime test” dovedeşte faptul că ştampilele Trodat Professional sunt cele mai durabile şi rezistente ştampile autotuşante!

ŞtampileOnline.ro a ales să vă prezinte toate informaţiile importante legate de Trodat Professional prin intermediul primului comunicat InfoGraphic (care include de asemenea şi 2 Typography InfoGraphics) pe care îl puteţi vedea la dimensiunea maximă aici (click pe imagine pentru dimensiunea originală). Mai jos o dimensiune redusa a InfoGraphicului.

Există multe variante în care aceste ştampile sunt disponibile: Ştampile text, Ştampile cu datieră, Ştampile Do It Yourself, Inseriatoare cu şi fără plăcuţă de text. În plus, un lucru deosebit, este acela că toate ştampilele pot fi livrate cu tuşiere monocolore sau multicolore. Poţi avea aşadar o ştampilă profesională multicoloră (care poate include orice informatii doreşti, inclusiv imagini/simboluri)!

De ce ştampila Trodat Professional? Pentru că ea este:

  • ERGONOMICĂ – Trodat Profesional oferă confort în utilizare. Ştampilarea se face fără zgomot şi fără efort.
  • REZISTENTĂ – Designul ergonomic ascunde o structură robustă confecţionată din oţel. După numeroasele teste efectuate Trodat Profesional s-a dovedit a fi cel mai rezistent produs din categoria sa.
  • FĂRĂ PETE – Noua carcasă asigură o folosire fără urme de tuş, degetele rămân curate chiar şi după ajustări repetate ale benzilor de date, pe parcursul întregii zile datorită capacului de protecţie aplicat la ştampilele cu sistem de datare.

Profită de oferta lunii octombrie şi achiziţionează orice ştampilă de pe site cu o reducere de 5%. Nu uita că beneficiezi de o reducere de 10% dacă eşti fanul ŞtampileOnline.ro pe Facebook. Te aşteptăm aşadar să ne dai Like pe Facebook! Tot aici te aşteaptă şi concursul nostru despre care puteţi citi mai multe aici!

Pentru un număr mai mare de ştampile puteţi beneficia de reduceri astfel că sunteţi invitaţi să solicitaţi oferte trimiţând un e-mail la office@stampileonline.ro .

InfoGraphic-ul este un mod de a transmite în mod vizual şi uşor accesibil informaţii. El este din ce în ce mai utilizat la nivel internaţional, iar ŞtampileOnline.ro a ales această modalitate de comunicare alături de un comunicat „clasic”, confirmând aşadar că are o comunicare modernă, mai ales că are încă în desfăşurare o campanie de imagine online cu multe activităţi desfăşurate pe pagina de Facebook.

StampileOnline.ro comercializează ştampile Trodat. Pentru a-ţi putea crea, personaliza şi comanda ştampile trebuie doar să îţi faci rapid un cont pe site şi apoi poţi alege unul din zecile de modele de ştampile disponibile şi să compui, după cum doreşti, macheta ştampilei. ŞtampileOnline.ro este primul site de la noi şi printre puţinele din România unde îţi poţi comanda ştampile cu posibilitatea previzualizării machetei în timpul redactării. Acesta este un avantaj întrucat utilizatorii deţin controlul complet asupra produsului finit şi au posibilitatea de a face modificări până când ştampila se potriveşte cu ceea ce îşi doresc.

Te asteptam pe site

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *