free download 78 travel guides written by experts

Spectacular preia vanzarile Monopoly Media

Spectacular Group of Companies, cel mai mare grup local de companii ce furnizează servicii de publicitate stradală, anunţă preluarea administrării vânzărilor companiei de indoor advertising Monopoly.

Astfel, prin preluarea vânzărilor reţelei de publicitate indoor prin intermediul ecranelor TV, Monopoly Media, grupul Spectacular îşi consolidează poziţia pe piaţa afişajului publicitar, oferind clienţilor săi o ofertă exhaustivă de servicii publicitare, menită să se plieze pe nevoile diversificate de comunicare ale acestora.

„Necesitatea unei oferte cât mai diversificate, adaptate în funcţie de nevoile complexe de comunicare ale clienţilor noştri, reprezintă motivaţia ce a stat în spatele acestei decizii strategice pentru business-ul Spectacular Group. În 2011, am remarcat o evoluţie a pieţei de publicitate stradală din România, evoluţie ce a fost generată de campanii creative, ce folosesc simultan medii de comunicare cât mai diferite. Suntem siguri că cele două decizii strategice anunţate de Spectacular Group of Companies anul acesta, şi anume câştigarea licitaţiei pentru spaţiile publicitare de la metrou, în luna septembrie, precum şi preluarea vânzărilor companiei Monopoly Media, vor veni în întâmpinarea nevoilor actuale ale clienţilor noştri” a declarat Corneliu Cherbis, CEO Spectacular Group of Companies.

În luna septembrie a acestui an, Spectacular Group of Companies a anunţat câştigarea licitaţiei organizate de S.C. METROREX S.A. pentru atribuirea spaţiilor publicitare din staţiile de metrou.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *