free download 78 travel guides written by experts

Peter Collett la Bucuresti

Peter Collett, autorul Cartii gesturilor si Cartii gesturilor europene, va sustine vineri, 11 noiembrie 2011, la Bucuresti, conferinta “Limbajul nonverbal si cele mai bune practici aplicabile in business”, organizata de Twelve Corporate, cu sustinerea Editurii Trei. Expert in psihologie sociala si profesor la Universitatea Oxford, Peter Collett revine in Romania dupa cinci ani.

In urma conferintei “Limbajul nonverbal si cele mai bune practici aplicabile in business”, participantii vor putea: sa constientizeze limbajul nonverbal; sa identifice semnalele nonverbale emise de interlocutorii lor; sa creeze un impact psihologic persoanelor cu care interactioneaza; sa aplice abilitatile de comunicare in management, intalniri si prezentari; sa descopere aria limbajului international de business; sa invete sa maximizeze propriul impact in business-ul global.

Moderatorul evenimentului este Drd. Mihaela Liliana Stroe, sociolog, trainer international, speaker motivational si expert in comunicare nonverbala.

In Romania, Peter Collett este cunoscut, in special, drept autor al titlurilor Cartea gesturilor si Cartea gesturilor europene, ambele publicate de Editura Trei, in colectia Psihologie practica.

CARTEA GESTURILOR

Autor: Peter Collett
Traducere de Alexandra Bors
Colectia: Psihologie Practica
Nr. de pagini: 328
Editura Trei

Cartea gesturilor este un ghid revelator, care ne introduce in fascinantul concept al Gesturilor, dezvaluindu-ne felul in care acestea functioneaza, de unde provin, cum sa le identificam si cum sa le interpretam. In timp ce te invata cum sa citesti si sa interpretezi motivele si actiunile altor oameni, acest instrument extrem de valoros te ajuta in egala masura sa te concentrezi asupra mesajelor pe care le trimiti neintentionat si a efectelor pe care acestea le pot avea asupra celorlalti.

Cuprinzatoare si accesibila, oferind o lectura placuta, Cartea Gesturilor propune un vocabular nou si unitar pentru a intelege comunicarea umana si influenta sociala. Cartea Gesturilor este o oportunitate unica de a descifra intentiile reale ale altor persoane sau mesajele transmise de propriul nostru corp!

Un gest este o actiune care-ti spune multe despre ceea ce gandeste cineva – chiar daca persoana insasi nu este constienta de acest lucru. Gesturile sunt extrem de edificatoare…

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *