free download 78 travel guides written by experts

„Secvential cu Adrian Ursu” va debuta duminica, de la ora 17.00, la Antena 3

„Secvenţial” nu e încă un talk show printre atâtea altele, e un experiment de televiziune. Timp de două ore, pe ecranele telespectatorilor vor rula secvenţe nemaivăzute din arhivele cinematografice şi imagini din lumea în care trăim. Cât de mari sunt diferenţele dintre ce a fost şi ce este, cât de bine au fost învăţate lecţiile istoriei, cât seamănă personajele vremurilor noastre cu personalităţi care au marcat cursul României? Răspunsurile nu vin singure, ci însoţite de poveşti fascinante despre locuri şi oameni regăsiţi după zeci de ani. 

„Secvenţial cu Adrian Ursu” este o emisiune de arheologie politică, aşa cum nu aţi mai văzut până acum. O puteţi descoperi în fiecare duminică , de la ora 17.00, la Antena 3.

„După ani de emisiuni TV în care contactul adesea contondent cu politicienii de toate culorile şi gabaritele mi-a dat sentimentul că nu e nimic mai superficial decât politica vremurilor noastre, am decis să încercăm, la Antena 3, să facem un experiment: să încercam o confruntare a oamenilor zilei cu oamenii istoriei . Coborâm în arhive, dar luăm şi ţara la picior pentru a descoperi lucruri care contează atunci când vrei să înţelegi de ce am ajuns unde am ajuns şi ce ne aşteaptă”, a declarat Adrian Ursu.

Alături de el, din echipa emisiunii vor mai face parte Antoaneta Banu, un jurnalist cu multă experienţă în televiziune, şi Mădălina Malaia, producătoarea emisiunii, un om cu renume profesional.

Nu pierdeţi „Secvenţial cu Adrian Ursu”, duminică, de la ora 17.00, la Antena 3.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *