metalshow

Solutii Unificate de Comunicatie Microsoft – workshop organizat de GENESYS Systems

in parteneriat cu Microsoft Romania

GENESYS Systems in parteneriat cu Microsoft Romania a organizat la sfarsitul lunii februarie un workshop dedicat prezentarii suitei Microsoft de comunicatii unificate (infrastructura de mesagerie, solutii de management de documente, mesagerie instantanee, conferinte audio si video, VoIP, webconferinte etc.) si dedicat celor mai importanti clienti ai companiei.

Workshop-ul a fost structurat atat in prezentari teoretice cat si practice, demo-uri ce au avut ca scop prezentarea avantajelor si beneficiilor aduse solutiile Exchange Server 2010, SharePoint 2010 si Lync Server 2010.

Noutatile aduse de Exchange Server 2010 aduc beneficii pe partea comunicatii unificate, prin integrare atat cu Microsoft Active Directory cat si cu Microsoft Lync. Acestea permit gasirea persoanelor potrivite din interiorul organizatiei pentru a obtine in cel mai scurt timp informatiile necesare. Pornirea unei conversatii telefonice, video sau in regim de mesagerie instantanee devine la fel de usoara ca trimiterea unui email. Integrarea cu sistemele existente de telefonie clasica si VoIP se face foarte de usor, permitand utilizarea in continuare a echipamentelor existente in organizatie.

Modul de lucru colaborativ pe marginea documentelor este mult inlesnita de utilizarea SharePoint 2010 care permite realizarea de fluxuri de date si ofera numeroase capabilitati de portal si document management. Astfel, gasirea informatiilor relevante din toate resursele companiei este mult mai simpla, existand posibilitatea de a le structura conform cu domeniul de relevanta si putand utiliza functia avansata de cautare si previzualizare.

“Integrarea canalelor de comunicare pentru a putea fi folosite prin intermediul unui singur echipament este o tendința clara a zilelor nostre. Produsele Microsoft din gama Unified Communications, strans integrate, permit acum accesarea serviciilor critice pentru utilizator: email, conferinta video si audio și mesagerie instant de oriunde folosind chiar și un SmartPhone” a declarat Ionut Visan, Business Development Manager in cadrul companiei GENESYS Systems.

GENESYS Systems este Microsoft Gold Partner si Microsoft Business Solution Provider detinand o experienta bogata in implementarea si proiectarea de solutii ce au la baza tehnologii Microsoft.

Bucuresti, 07.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *