free download 78 travel guides written by experts

Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale din Banat si Oltenia

Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR), Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza joi, 14 aprilie 2011, simpozionul de administratie publica: „Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale”, Editia 3 Banat si Oltenia. Evenimentul va avea loc la Timisoara, Hotel Timisoara, Sala Viena, incepand cu ora 09.00.

Conferinta isi propune sa informeze si sa puna in contact direct reprezentanti ai administratiei locale, ai Guvernului si furnizorii de tehnologie si de soluţii financiare pentru a gasi cele mai fiabile si eficiente cai de modernizare a administratiei publice locale.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor administratiei publice locale din regiunile Banat si Oltenia: presedinti de consilii judetene, primari de localitati si reprezentanti ai institutiei prefectului si cuprinde urmatoarele teme importante si actuale, atat pentru autoritatile locale, cat si pentru mediul de afaceri: solutii pentru dezvoltarea comunitatilor locale, solutii pentru izolarea termica a locuintelor, solutii in sprijinul dezvoltarii durabile: solutii de eficientizare a activitatii / solutii de scadere a costurilor.

Ion Radu, manager BTL Design a declarat: „Primarii cauta solutii pentru a satisface nevoile cetatenilor intr-o conjunctura economica si sociala nefavorabila. Este nevoie sa existe un parteneriat real intre mediul economic ca si furnizor de solutii si administratia publica pentru a gasi cele mai eficiente modalitati de satisfacere a cerintelor cetatenilor. Evenimente organizate de BTL Design si Agora Group sunt o platforma pentru construirea acestui parteneriat.”

In calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenti reprezentanti din Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, specialisti din Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Comisia pentru Administratie Publica – Amenajarea Teritoriului si Echilibru Ecologic si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Parlamentul Romaniei, Agentia pentru Dezvoltare Regionala. Vor sustine prezentari pe tematicile enumerate reprezentanti ai companiilor CEC Bank, Star Storage, Adeplast, IBM Romania, ETA2U.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Craiova.ro, PRwave, Wall-street.ro, Startup.ro, PRwave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.

Bucuresti, 06.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *