free download 78 travel guides written by experts

G Data are un nou distribuitor oficial in Romania

Primavara a adus clienților, colaboratorilor și fanilor G Data din România, pe lângă veștile despre prelansarea generației 2012 și o veste bună despre viitorul soluțiilor de securitate dezvoltate de compania germană în România: G Data a revenit în forță prin intermediul noului său distribuitor oficial – AV Security Software Distribution, o tânără și ambițioasă companie înființată în prima luna a anului care se va dedica distribuției soluțiilor G Data pe teritoriul României și în Republica Moldova. Încheierea unui contract cu IT Direct, unul dintre jucătorii importanți din domeniu, pentru distribuția la nivel național a soluțiilor adresate utilizatorilor rezidențiali sau a unui contract de dealer al soluțiilor corporate cu Softline România, lider recunoscut în domeniul licențierii software, cu un portofoliu care include o mare diversitate de soluții, constituie doar începutul.

Încă de la intrarea în România, în primavara anului 2009, G Data a venit cu un suflu nou și a atras imediat atenția. Participarea la CERF 2009 sau prezența neîntreruptă la conferințele pe teme de securitate, aparițiile în revistele și suplimentele de specialitate au arătat pieței de IT ca este un jucător de luat în seamă. Politica pașilor mărunți, pe care G Data Software AG a practicat-o de peste 25 de ani în peste 90 de țări este garanția câștigului. Mai ales dacă aceasta este permanent însoțită de inovații ale soluțiilor de securitate care fac diferențierea în raport cu soluțiile concurente. G Data și-a asumat rolul de lider tehnologic și a primit aprecierile principalelor organizații independente care au ca obiect de activitate testarea soluțiilor de securitate antivirus, obținând rezultate onorante pe care puține soluții le pot atinge.

AV Security, cu sprijinul declarat al G Data, va continua să dezvolte business-ul în România oferind clienților existenți și potențiali soluțiile „Made in Germany” cu care G Data Software se mândrește în întreaga lume. Soluțiile dedicate atât utilizatorilor rezidențiali, cât și companiilor mici, medii și mari, instituțiilor guvernamentale sau de învățământ vor fi distribuite și comercializate prin intermediul partenerilor AV Security pentru care se pregătesc sesiuni de training și certificări. Mai multe detalii în curând pe www.avsecurity.ro.

Bucuresti, 06.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *