free download 78 travel guides written by experts

Sodexo este prima companie din Romania care obtine certificarea „Cel mai Bun Angajator” oferita

de Aon Hewitt

· Aon Hewitt certifică Sodexo România în programul global „Cel mai bun angajator/ Best Employer”, ediția 2014, care măsoară, recunoaște și certifică excelența angajatorilor

Sodexo, jucător de top pe piața românească a tichetelor, a beneficiilor extra-salariale și lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții, este printre primele companii din lume – singura din România – certificate de către compania de consultanță lider în resurse umane Aon Hewitt în noul program global „Cel mai Bun Angajator”.

Demersul Aon Hewitt de a nominaliza cei mai buni angajatori din perspectiva angajaților își propune să compare organizațiile ținând cont de mai mulți factori diferențiatori cu scopul de a identifica acele companii care se străduiesc să le ofere avantaje competitive echipelor lor.

„În cadrul Sodexo România, o companie care lucrează în beneficiul oamenilor oferind soluții pentru calitatea vieții, este de la sine înțeles faptul că nivelul de engagement al propriilor angajați reprezintă motorul performanței atât pentru Sodexo, cât și pentru clienții noștri,” declară Jean Istasse, CEO Sodexo România. „Ne onorează să fim, alături de 16 entități Sodexo, printre organizațiile certificate în programul global «Cel mai bun Angajator/ Best Employer» realizat de Aon Hewitt. Această distincție vine să evidențieze faptul că meritul Sodexo România de a fi lider în oferirea de servicii este datorat în egală măsură unei echipe motivate și dedicate.”

Angajații Sodexo România beneficiază de soluții și servicii ce sporesc satisfacţia şi motivaţia acestora dintre cele pe care compania le recomandă clienților săi, precum o gamă largă de beneficii extra-salariale, recompense pentru performanțe deosebite și condiții bune la locul de muncă. Sodexo acordă o atenție deosebită managementului performant, formării și dezvoltării echipei.

Compania Sodexo România a fost certificată de către Aon Hewitt în programul „Cel mai Bun Angajator/Best Employer” pe baza răspunsurilor oferite de angajații săi, raportate la standardele globale identificate de Aon Hewitt cu privire la nivelul de engagement. Aon Hewitt este liderul global în furnizarea de soluții de consultanță privind resursele umane, cu prezență în 90 de țări și peste 30.000 de profesioniști care deservesc mai mult de 20.000 de clienți din întreaga lume.

Cercetarea globală „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” recunoaște organizațiile pe baza a patru criterii :
• cel mai înalt nivel de engagement,
• leadership eficient,
• cultură organizațională performantă și
• strategie de branding convingătoare.

Metodologia aplicată de Aon Hewitt pentru această cercetare se bazează pe o experiență de peste 20 de ani de studii și analize în domeniul resurselor umane, incluzând peste 10 ani de experiență în realizarea studiilor cu caracter local „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer.”

Bucuresti, 20.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *