Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Smiley, impuscat mortal la Romanian Music Awards

Prezenta lui Smiley este o una obligatorie la Romanian Music Awards. Dupa ce ani la rand a plecat acasa cu trofee peste trofee, anul asta prezenta lui pe scena a fost mai mult decat…mortala. Si nu, nu a urcat Laura Cosoi sa il pedepseasca pentru esescul relatiei, ci intamplarea a avut loc cand alaturi de el a urcat pe scena o domnisoara care nu s-a sfiit sa i se uite artistului fix in ochi si sa ii cante: “Bang, bang, I shot you down “, un cover dupa bine cunoscuta piesa a lui Nancy Sinatra.

Asa a devenit Smiley un "Dead man Walking", contrar aparentelor care spuneau ca artistul e mai bine ca niciodata, canta, danseaza si ridica si doua premii importante la: Best Website si premiul special: Best Producer.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 10.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *