free download 78 travel guides written by experts

Se va tine Liviu Varciu de promisiune dupa Romanian Music Awards?

Liviu Varciu a fost una dintre prezentele care a revenit dupa multi ani pe scena Romanian Music Awards, alaturi de colegii din L.A. . Daca in 2002 castigau un premiu pentru cel mai bun album in cadrul primei editii Romanian Music Awards, in 2012 ei au urcat pe scena sa ne aduca aminte de ce le-a fost acordat acest premiu inca de pe atunci. Reactia publicului a fost pe masura asteptarilor, Liviu, Ache si Adi punand punctul pe “i” odata inceputa piesa “Ochii tai”.

In declaratiile date de Liviu Varciu cu putin inainte de eveniment, el a promis ca va reuni trupa L.A. daca vor avea succes, numind Romanian Music Awards: “un examen pentru noi toti”. Si cum baietii au venit cu lectia invatata, examenul a fost trecut cu brio! Acum sa vedem daca Liviu se va si tine de cuvant!

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio
Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 10.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *