free download 78 travel guides written by experts

Catalin Botezatu a plecat de la propriul eveniment pentru a ajunge la Romanian Music Awards

Catalin Botezatu s-a aflat in Craiova vineri seara, unde pregatea castingul pentru unul dintre show-urile pe care le prezinta. Cu toate acestea, designerul a preferat sa isi prelungeasca ziua de munca in folosul mondenitatii, plecand ceva mai devreme de la castingul organizat chiar de el insusi pentru a ajunge la timp pentru defilarea pe Covorul Rosu al Romanian Music Awards. Si bine a facut, dat fiind ca la bratul sau s-a aflat nimeni alta decat Andreea Banica, una dintre cele mai sexy si elegante prezente de anul acesta. Cei doi au concurat in eleganta cu cuplul Elena- CRBL, punctajul fiind impartit in mod egal.

Si cum ii cade bine unui personaj precum Botezatu, acesta a si urcat pe scena unde i-a inmanat premiul pentru "Best New Act" lui Alex Mica si a lui "Dalinda".

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 10.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *