Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SkyTeam lanseaza Go Russia Pass

Flexibilitate, reduceri pentru călătorii în peste 30 de oraşe din Rusia

Alianţa aeriană SkyTeam a lansat noul permis Go Russia Pass, prin care oferă flexibilitate şi costuri reduse pentru zborurile operate de Aeroflot pe teritoriul Rusiei. Permisul este cel mai nou din seria permiselor Go Pass concepute de SkyTeam pentru a oferi clienţilor din toată lumea călătorii convenabile adaptate nevoilor acestora indiferent dacă aceştia călătoresc în interes de serviciu sau turistic. Go Russia Pass este disponibil călătorilor care se deplasează cu zboruri care pleacă din afara Rusiei cu oricare dintre cele 15 companii aeriene membre SkyTeam sau cu un bilet Go Round the World.

Aeroflot – compania naţională rusă şi membră a SkyTeam din 2006 – operează o reţea extinsă de zboruri interne, iar la aeroportul său pivot Sheremetyevo din Moscova sunt incluse peste 30 de destinaţii ca parte din permisul Go Russia. Printre acestea se numără celebrul centru financiar, industrial şi turistic St. Petersburg, marile regiuni producătoare de energie Surgut şi Tyumen şi oraşele industriale Nizhny Novgorod şi Vladivostok.

Clienţii care achiziţionează permisul Go Russia Pass pot opta pentru minimum 3 şi maximum 16 cupoane de zbor. Tarifele se calculează pe baza numărului de kilometri zburaţi fără întrerupere şi se oferă reduceri de până la 20% din tarifele standard în funcţie de itinerariu. Cupoanele nu au o durată minimă de şedere, se permit itinerarii cu buclă deschisă, iar pasagerii se pot opri de mai multe ori în diferite oraşe – oferindu-le flexibilitate în planificarea călătoriilor. Go Russia Pass se poate achiziţiona începând cu data de 2 mai 2012.

„Având în vedere că economia Rusiei este în continuare una sănătoasă, Go Russia Pass a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoii din ce în ce mai mari de a călători pe teritoriul acestei ţări”, afirmă Alfredo Frassoni, Directorul Departamentului de Administrare a veniturilor şi tarife din cadrul SkyTeam. „Majoritatea companiilor SkyTeam zboară către Moscova, iar permisul Go Russia le permite clienţilor să viziteze mai multe oraşe într-o singură călătorie, maximizând potenţialul de deplasare în interes de serviciu şi turistic.”

Printre membrii SkyTeam care deservesc aeroportul pivot Sheremetyevo din Moscova se numără: Air France, Alitalia, Czech Airlines, China Eastern, China Southern, Delta Air Lines, KLM şi Korean Air. Aeroflot operează zboruri din Moscova către oraşele mari din Europa, Asia, Marea Regiune a Chinei, America de Nord, Africa şi Orientul Mijlociu.

Permisul Go Russia Pass lansat de SkyTeam este unul dintre permisele de călătorie concepute de SkyTeam, printre care: Go Round the World, Go China, Go Europe şi, recent lansatul, Go Africa. Pentru detalii şi rezervări, clienţii pot contacta compania aeriană locală, centrul de rezervări sau agenţia de voiaj SkyTeam. Pentru mai multe informaţii şi termeni şi condiţii despre permisele de călătorie SkyTeam, vă rugăm să accesaţi SkyTeam.com.

Despre SkyTeam

SkyTeam este o alianţă aeriană mondială care oferă clienţilor companiilor aeriene membre acces la o reţea globală extinsă cu numeroase destinaţii şi frecvenţe şi mai multă conectivitate. Pasagerii pot câştiga sau pot oferi la schimb mile pentru călători frecvenţi (Frequent Flyer Miles) în reţeaua SkyTeam. Companiile aeriene SkyTeam oferă clienţilor peste 490 de saloane în toată lumea. Cei 15 membri sunt: Aeroflot, Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air, TAROM şi Vietnam Airlines. SkyTeam pune la dispoziţia celor 487 de milioane de clienţi anuali peste 14.500 de zboruri zilnice către 926 de destinaţii din 173 de ţări.
www.skyteam.com / www.facebook.com/skyteam / www.youtube.com/user/skyteam

Despre Aeroflot

Aeroflot este compania aeriană naţională a Rusiei. În 2011, Aeroflot a transportat peste 14 milioane de pasageri. În 2011, SkyTrax a plasat Aeroflot în top 3 "cel mai dinamic dezvoltate companii aeriene din lume” şi i-a oferit prestigiosul premiu internaţional SkyTrax World Airline pentru „cea mai bună companie aeriană din Europa de Est”. Revista Air Transport World a plasat Aeroflot în top 25 al companiilor aeriene din toată lumea pentru „profit din exploatare” şi „ profit net” în 2010. Aeroflot este prima companie rusă care a intrat în Registrul IOSA şi este reatestată în permanenţă. Aeroflot a trecut cu succes de procedura ISAGO (IATA Auditul Siguranţei pentru Operaţiuni la Sol). Sistemul de Management al Calităţii al companiei este certificat ISO 9001:2008. Aeroflot operează una dintre cele mai noi flote aeriene din Europa, care constă în 120 de nave. Aeroflot are sediul la Moscova, în aeroportul internaţional Sheremetyevo. Aflaţi mai multe pe www.aeroflot.ru.

Amsterdam / Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *