free download 78 travel guides written by experts

Singer – Cei mai buni prieteni ai verii

Aer condiționat eco: gama Singer Inverter protejează stratul de ozon şi sănătatea utilizatorului

Prin folosirea agentului de răcire ecologic R410A, aparatul de aer condiționat Inverter Singer® protejează mediul împiedicând diminuarea stratului de ozon.

Agentul de răcire R410A, brevetat în 1991 și folosit în componența aparatelor de aer condiționat abia din 1996, reprezintă un compus chimic cunoscut, în special, pentru faptul că nu dăunează stratului de ozon.

Aparatele de aer condiţionat Singer din gama Inverter se încadrează în clasa energetică A, cu un consum redus de energie, o capacitate sporită de răcire de 9.000 btu/h şi posibilitate de încălzire de 10.000 btu/h. Tehnologia DC-INVERTER asigură un spor de economie a energiei electrice, menţinând consumul la valori mici, pentru utilizare fără grija facturii de electricitate. Modelele pot asigura atmosfera plăcută a propriului cămin în orice anotimp, fiind capabile de funcţionare la temperaturi exterioare variind între -15°C şi +48°C.

Modelul este dotat atât cu filtru carbon activ, cât şi cu BioFiltru, iar funcţia de ionizare stimulează circulaţia sângelui, îmbunătăţeşte funcţionarea plămânului şi previne o gamă largă de afecţiuni ale căilor respiratorii. Filtrul cu Vitamina C, din cutia aparatului, eliberează în aer Vitamina C, cu efecte benefice asupra pielii, proprietăţi anti-oxidante si funcţie de întărire a sistemului imunitar.

Preț: 1299.9 lei

Programează ventilatorul – 120 de minute de răcoare cu SF 40 Timer

Elegant, discret și ascultător – așa ar putea fi caracterizat pe scurt ventilatorul SF 40 Timer de la Singer. Cele 3 trepte de viteză se vor dovedi extrem de utile în funcție de gradele din termometru, iar rotirea automată orizontală în arc de 90° ajută la dispersare aerului rece către toate colțurile camerei.

Și pentru că aerul rece trebuie să ne învăluie și nu să bată direct către noi, modelul SF 40 Timer poate fi reglat pe înălțime între 110 cm și 135 cm și rabatat vertical în unghi de maxim 45°.

Pret: 149.90 lei

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *