Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Irina Florea a redescoperit Factorul Prietenie la auditiile X Factor din Timisoara

Irina Florea, finalista X Factor a retrăit astăzi, pentru câteva zeci de minute fiorul audiţiilor. Irina a venit special pentru a-şi revedea prietenii din echipă, însă nu a ratat ocazia de a le da un sfat concurenţilor: să nu aibă emoţii.

De la şcoală, Irina Florea a venit direct la Hotelul Boavista, locul în care astăzi au loc la Timişoara audiţiile X Factor, pentru a se reîntâlni cu membrii echipei. De aceştia îi leagă o prietenie frumoasă, clădită în mai bine de o jumătate de an, dar începută anul trecut pe vremea asta, când, cu inocenţă, Irina Florea a convins juriul că are factorul X.

Finalista primului sezon X Factor a retrăit cu bucurie, alături de concurenţii acestui sezon, fiorul audiţiilor, a stat de vorbă cu echipa, dar nu a uitat să le dea un sfat concurenţilor din acest an: să nu aibă emoţii. Una dintre cele mai emotive concurente ale primului sezon şi, în acelaşi timp, cea mai tânără finalistă, Irina Florea a învăţat din proprie experienţă că drumul spre succes constă în a crede în visul tău, a munci pentru asta şi a da dovada de foarte multă putere de concentrare.

X Factor le oferă din nou românilor şansa de a-şi schimba viaţa. Dacă au voce, charismă, prezenţă scenică, pot face show la puterea X, locul lor este pe scenă. Tot ce trebuie să facă este să vină la audiţiile X Factor şi pot intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro. Caravana X Factor a trecut până acum prin Craiova, Sibiu.

După Timişoara, caravana X Factor ajunge la Cluj duminică pe 24 iunie. Urmează apoi Moldova. Răzvan şi Dani se vor afla pe 27 iunie la Iaşi pentru ca prima etapă a audiţiilor să se încheie la Bucureşti pe 1 iulie.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *