free download 78 travel guides written by experts

Air France anunta inaugurarea celui mai mare boarding lounge al sau,

Satelitul S4 din Aeroportul Charles de Gaulle

● În data de 28 iunie, Aeroports de Paris va inaugura noul satelit de îmbarcare al terminalului 2E din cadrul aeroportului Paris CDG
● Lounge cu o suprafaţă de 3 mii m.p., cel mai mare din reţeaua Air France
● 100 mii m.p. dedicaţi pasagerilor zborurilor internaţionale

Aeroports de Paris şi Air France au deschis astăzi în avanpremieră noul satelit de îmbarcare S4 din cadrul terminalului 2E la aeroportul Paris CDG.

Începând cu ziua de 28 iunie, pasagerii ce zboară cu Air France şi partenerii din reţeaua SkyTeam vor beneficia de confortul noului terminal.

Spaţiu verde, design aerisit, căi de acces îmbunătăţite pentru pasageri

Cu o capacitate de 7,8 milioane pasageri anual, satelitul S4 este o adiţie binevenită la hub-ul Air France, crescând competitivitatea aeroportului Paris Charles de Gaulle în ceea ce priveşte traficul pe curse lung curier şi calitatea serviciilor oferite.

Aeroports de Paris a proiectat noul satelit oferind atenţie deosebită atmosferei din interior, zonelor de shopping, căilor de acces şi materialelor folosite. Degajat şi spaţios, noul satelit oferă pasagerilor o suprafaţă de 6 mii de m.p. cu magazine, baruri şi restaurante şi 25 mii m.p. dedicaţi zonelor de lounge.

Clădirea, certificată drept una extrem de prietenoasă cu mediul, incorporează elemente de design precum pereţi de apă proiectaţi de către Taro Suzuki, zone verzi sau copaci la interior. Un muzeu se va deschide în curând, ce va prezenta lucrări originale ale muzeelor cunoscute din Paris.

Noul lounge Air France, un loc al relaxării

În centrul noului satelit S4, Air France îşi întâmpină pasagerii clasei Business cu noul lounge de 3 mii de m.p. proiectat de către Brandimage în colaborare cu designerul Noe Duchaufour Lawrance. Având ca temă inspiraţională un parc, noul lounge oferă pasagerilor relaxarea necesară pentru ca aceştia să poată petrece cât mai odihnitor timpul dintre zboruri. În noua zonă de relaxare pasagerii pot servi şi o masă caldă, alături de oferta de băuturi şi gustări reci deja existentă în celelalte lounge-uri Air France. Pasagerii mai au la dispoziţie, printre altele, conectivitate wi fi, computere sau tablete, precum şi o zonă de tratament şi înfrumuseţare Clarins.

“Prin investiţia de 580 milioane euro în acest satelit, aeroportul a făcut un mare pas înainte în ceea ce priveşte calitatea serviciilor, ducând Paris Charles de Gaullle către un nou nivel şi un obiectiv major, acela de a deveni hub-ul preferat al pasagerilor”, a declarat Pierre Graff, Chairman Aeroports de Paris.

“Lansarea satelitului S4 şi a celui mai mare lounge Air France marchează un punct de referinţă în istoria acestui hub. În această perioadă a transformărilor pentru compania noastră, ne reconfirmăm ambiţia de a oferi clienţilor noştri cele mai bune servicii. Continuăm să investim pentru a garanta pasagerilor mai multă eficienţă, fluiditate şi calitate în servicii”, a adăugat Alexandre de Juniac, Chairman şi CEO Air France.

Mai multe detalii şi fotografii puteţi accesa aici.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *