free download 78 travel guides written by experts

Serra Software a fuzionat cu Aliat.Net pentru a forma cel mai mare partener din Romania

al grecilor de la SoftOne

Companiile Serra Software Internaţional şi Aliat.Net, cei mai mari parteneri locali ai producătorului de soluţii ERP, SoftOne Grecia, şi-au unit recent forţele. Scopul fuziunii a fost acela de a consolida poziţia de lider a companiei Serra Software în rândul partenerilor din România ai Softone Grecia.

Compania rezultată în urma fuziunii deţine un portofoliu de peste 80% dintre clienţii Soft1 (ERP-ul SoftOne) activi în România, având angajaţi peste 20 de consultanţi care îşi desfăşoară activitatea în cele două birouri deschise în Bucureşti şi Braşov.

«Cifra de afaceri a noii societăţi va fi de peste un million de euro în primul an de funcţionare. Strategia pentru anul 2015 vizează extinderea pe mai multe pieţe externe, în special pentru implementarea soluţiilor de Business Intelligence şi serviciilor de suport pentru platforme ERP din top 5, ţinta fiind ţări ca Statele Unite ale Americii, Australia sau Germania», a declarat Călin Vlad, directorul general al Serra Software.

După fuziunea cu Aliat.Net Braşov, Serra Software Internaţional oferă o gamă mai largă de servicii, inclusiv în zona de dezvoltare web şi Business Intelligence, venind astfel în completarea zonelor deja deservite, ERP şi CRM.

Despre Serra Software Internaţional

Serra Software, în 2013, a fost recunoscută în mod oficial drept cel mai mare partener din România al grecilor de la SoftOne Technologies, o companie cu peste 100 de angajaţi şi cu un portofoliu de peste 12.000 de instalări de Soft1 ERP (în Grecia, Bulgaria, Turcia, Cipru, China, Singapore, Rusia, Serbia şi, desigur, şi în România).

Soluţiile dezvoltate şi implementate până în prezent au fost pe verticale din distribuţie, transporturi, construcţii, servicii, producţie, precum şi soluţii unicat.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.serrasoftware.ro/serrasoftware.ro.

Bucuresti, 13.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *