free download 78 travel guides written by experts

Serialul “Tradarea” – de luni pana miercuri, la Kanal D

Din aceasta saptamana, serialul “Tradarea” va putea fi urmarit de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Indragita productie a strans rapid in fata micilor ecrane milioane de romani, facandu-si loc cu usurinta in inimile acestora. Astfel, la cererea telespectatorilor, fanii serialului se vor putea bucura de personajele lor favorite trei zile pe saptamana.

Serialul este un succes pentru ca imbina in mod fericit povestea familiei disfunctionale, familia Akarsu, cu fresca sociala a Turciei anilor ‘60. Productia reuseste sa redea, prin vestimentatia actorilor, detalii stilistice si decoruri, “aerul” nostalgic al acelor ani, oferind telespectatorului o adevarata calatorie in timp. Serialul abordeaza un subiect ce transcende timpul prin dezbaterea relatiilor familiale. Sunt prezentate astfel dificultatile unei familii in momente de rascruce ale vietii si impactul deciziilor parintilor asupra destinului copiilor. Serialul surprinde si tensiunile politice si sociale ale acelor vremuri.

Astazi, in serialul “Tradarea” vom putea urmari prin ce momente cumplite va trece Capitanul Ali, personaj interpretat de talentatul actor Erkan Petekkaya.

Inca gelos pe fosta sa sotie, Ali cauta sa afle cine este barbatul care a ajutat-o pe Cemile (Ayca Bingol) in gasirea unui loc de munca. Ali va avea un soc cand va afla cine este personajul misterios.

Cu putin timp inaintea deschiderii noii sale afaceri, Ali afla un lucru ingrozitor despre “asociatul” sau in afaceri, Ekber.

Cum va reactiona Ali in fata situatiilor neplacute prin care trece, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, numai la Kanal D.

Bucuresti, 21.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *