free download 78 travel guides written by experts

Schimb de experienta romano-francez

– Seminarul Abilităţi manageriale şi gestionarea resurselor umane –

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat joi, 24 noiembrie 2011, seminarul cu tema “Abilităţi manageriale şi gestionarea resurselor umane“.

Evenimentul a reunit prefecţi şi subprefecţi din România, participanţi la Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei  înalţilor funcţionari publici, precum şi alţi reprezentanţi ai administraţiei publice româneşti.

La deschiderea evenimentului au participat Andras SZAKAL – secretar de stat, preşedinte ANFP, Constantin MIHART – director general în cadrul Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din MAI, Philippe NAVARRE – prefect din Franţa şi Jean-Baptiste CUZIN – ataşat pentru cooperare tehnică în cadrul Ambasadei Republicii Franceze în România.

Pe parcursul derulării seminarului, invitatul extern a împărtăşit experienţa sistemului administrativ francez privind dezvoltarea abilităţilor manageriale şi gestionarea resurselor umane.

„Este important să avem un corp al înalţilor funcţionari publici de elită, de aceea, valorificăm continuu experienţa şi expertiza colegilor noştri din Franţa, în special în contextul în care ne-am inspirat din modelul francez al funcţiei prefecturale încă de la momentul creării acestei funcţii publice în România”, a menţionat domnul Andras SZAKAL, preşedintele ANFP.

Seminarul s-a înscris în seria activităţilor cuprinse în Planul de acţiuni pe anul 2011 în vederea punerii în aplicare a Protocolului de cooperare în domeniul administraţiei publice între Guvernul României şi Guvernul Republicii Franceze, semnat la Paris, la 22 aprilie 2008.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *