free download 78 travel guides written by experts

De Mos Nicolae, Ada Milea vine cu Don Quijote la Aida

Ada Milea canta de Mos Nicolae in Aida Pub. Are desaga plina cu Don Quijote si va fi ajuta de spiridusii Adrian Cristescu (pian) si Bobo Burlacianu (chitara). Ora 21:00. Bilet de intrare: 20 de lei. Rezervari se pot face la numarul 0726.318.463 si pe facebook Aida Pub.

Printre aromele de narghilea, in meniul de la Aida Pub a aparut si o aroma… muzicala. Din 12 octombrie, in cafeneaua de pe Calea Victoriei nr. 16- 20, au loc o serie de concerte de bun gust, pentru clientii care se respecta. Marti, 6 decembrie, la Aida Pub clientii se vor rasfata cu Ada Milea.

A absolvit Liceul Liviu Rebreanu din Bistrita, profilul fizica-chimie. A terminat Universitatea de Arta Teatrala din Targu Mures, actorie, cu rolul D-na Quickly din Нevestele vesele din Windsor" (Shakespeare).

A devenit actrita la Teatrul National din Targu Mures, de unde si-a dat demisia de cinci ori, pentru ca cei din institutie nu o luau in serios. A trebuit sa-si publice demisia la gazeta pentru a fi bagata in seama. Salariul era bun, dar ea simtea ca moare din punct de vedere artistic.

Numele Ada Milea va spune cu siguranta ceva… Acest nume este acum luat in serios, cel putin de catre publicul care plateste bilet ca sa intre la spectacolele ei.

„Sunt o diletanta in muzica. Muzica fac cei ce se pricep la muzica. Eu ma joc cu vorbele, cu sensurile lor şi cu sunetele – se denunta Ada Milea. Cu piesa care a facut-o celebra (SUNT STUDENT LA MEDICINA) a castigat… un femur ambalat care semana cu un buchet de flori. De atunci, Ada se fereste sa o mai cante. Cine stie ce ar mai putea primi in dar…?

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *