free download 78 travel guides written by experts

La multi ani, Andrei Leonte!

Finalistul X Factor, Andrei Leonte, îşi sărbătoreste astăzi onomastica. Departe de familia stabilită în Italia şi de prietenii vechi, Andrei este astăzi înconjurat de colegii şi prietenii lui din casa X Factor. Ceilalţi concurenţi au avut grijă să-l felicite încă de la prima oră, însă pentru că sambata este o noua gala X Factor, niciunul dintre ei nu are timp de sărbătorit. De cum s-a trezit, Andrei a început repetiţiile, astfel ca sâmbată totul sa fie perfect. Andrei şi-a surprins fanii în gala trecută, cand a abordat un stil muzical cu totul diferit faţă de cel de pâna acum şi o va face şi în această săptămână, cu siguranţă, când va cânta pe scena X Factor împreunî cu o formaţie.

Sâmbătă, în cea de-a şasea gală live X Factor, cei şapte finalişti rămaşi în competiţie vor cânta acompaniaţi de un band şi nu de negativ, aşa cum au putut fi văzuţi până acum.

Evoluţia concurenţilor nu este singura surpiză pe care X Factor le-o pregăteşte telespectatorilor la acest sfârşit de săptămână. După ce Oceana, Votaj, Touch and Go, Holograf şi East 17 i-au încântat până acum pe telespectatorii Antenei 1, la galele live X Factor, Direcţia 5 va fi cea care va urca pe scena i în această duminică. Una dintre cele mai apreciate trupe din România, Direcţia 5 s-a făcut cunoscută prin sensibilitatea melodiilor sale, dar şi prin forţa interpretării lor şi numeroasele concerte live susţinute în toată ţara.

Galele live X Factor au ajuns deja la cea de-a şasea săptămână. Încă de la prima ediţie a galelor live, publicul a devenit cel de-al patrulea membru al juriului, având posibilitatea să îşi voteze favoriţii. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii şi în acest weekend, salvându-i astfel de la duel şi, implict, de la eliminare. Duminică, de la 21.45 are loc X Factor Decizia, momentul în care un nou concurent părăseşte competiţia X Factor.

În galele viitoare, telespectatorii vor avea ocazia să vadă şi să asculte şi alţi artişti de seamă, atât din ţara noastră cât şi din străinătate. Printre aceştia din urmă, se numără In-grid sau Alexander Ryback.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *