free download 78 travel guides written by experts

Sarbatoreste Ziua Internationala a iei cu Bucuresti Mall

București Mall, primul centru comercial inaugurat în România, aniversează luni, 24 iunie, Ziua internațională a Iei și a Sânzienelor printr-un eveniment special, organizat în parteneriat cu La Blouse Roumaine și IIANA.

Ia, cunoscută și sub denumirea „cămaşă cu altiţă”, reprezintă matricea culturală a românilor, un simbol al identității și creativității neamului românesc. Deși în ultima perioadă a fost un obiect vestimentar reinventat de către designerii internaționali sau autohtoni, ia rămâne opera a numeroase generații de femei din toate regiunile Romaniei.

București Mall, primul mall al bucureștenilor, continuă asocierea cu valorile tradiționale românești. Atfel, pe data de 24 iunie, începând cu ora 19:00, centrul comercial va găzdui o prezentare de modă cu iile aflate în portofoliile La Blouse Roumaine și IIANA, precum și a tradițiilor specifice Sânzienelor, toate acestea pe muzica Mariei Tănase, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară românească.

Evenimentul va fi completat de o sesiune de fotografii într-o zonă special amenajată și de un concurs pentru fanii cămășilor tradiționale desfășurat sub sloganul „Vino și fotografiază-te în ie”. Participanții la concurs trebuie să își actualizeze poza de profil de pe rețeaua de socializare Facebook cu fotografia realizată în photocornerul din București Mall și pot câștiga o ie de la IIANA.

Bucuresti, 21.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *