free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE HD6970 Impune noi Standarde

Eyefinity, Jocurile DX 11 și Suportul 3D au devenit mai Accesibile!

SAPPHIRE Technology, cel mai mare producător și furnizor pe plan mondial de soluții grafice ce au la bază tehnologia AMD a anunțat o nouă placă grafică ce asigură toate elementele cheie cerute de cele mai noi jocuri și aplicații – care se află la alt nivel de preț.

Noua SAPPHIRE HD 6790 împărtășește multe dintre capacitățile seriei de succes SAPPHIRE HD 6800, inclusiv jocuri multi-afișaj cu AMD Eyefinity, suport pentru toate opțiunile grafice avansate ale Microsoft DirectX 11 și claritate video spectaculoasă, viteză și efecte vizuale, inclusiv afișaje stereoscopice 3D.

SAPPHIRE HD 6790 folosește cea mai nouă arhitectură GPU AMD, cu un total de 800 de procesoare de flux și 40 de unități de textură ce asigură o putere de lucru computatională masivă, pentru grafică și alte aplicații accelerate în acest mod. Viteza sa de clock de 840MHz, împreună cu o interfață de mare viteză pe 256-biți pentru 1GB de memorie GDDR5 ce funcționează la 1050MHz (efectivi 4.2Gb/s) îi asigură performanțe excelente.

Caracteristicile hardware avansate includ o unitate îmbunătățită de Teselare, Compresie HDR a Texturilor dedicată, comunicare multi-thread cu nucleele procesorului, suport încorporat pentru instrucțiunile DirectCompute 11, suport 3D stereoscopic și HDMI 1.4a. Are un consum modest de energie și utilizând Administrarea Dinamică a Energiei, placa are un mod inactiv cu de consum foarte redus.

Video, audio și 3D

Ca și generațiile anterioare, SAPPHIRE HD 6790 are un UVD (Unified Video decoder) hardware încorporat. Această tehnologie se află acum la a treia generație, reducând considerabil încărcarea procesorului și asigurând decodare lină a conținutului Blu-ray™ și HD pentru codecurile VC-1 și H.264, precum și pentru fișierele Mpeg, incluzând suport de Codare Multiplă Video pentru Blu-Ray 3D.

Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio sunt prezente iar compatibilitatea HDMI 1.4a asigură culori vii, conținut de rezoluție înaltă îmbunătățit pentru aplicațiile Digital Theatre, suport stereoscopic 3D precum și audio 7.1 high bit-rate.

Eyefinity

Pe lângă claritatea spectaculoasă a imaginii, viteză și efecte vizuale, SAPPHIRE HD 6790 suportă și modul multi-monitor AMD cunoscut drept Eyefinity. Acesta permite unei singure plăci grafice să afișeze imagini ca o singură suprafață pe mai multe monitoare, deschizând astfel noi posibilități nu doar pentru jocurile multi-afișaj dar și pentru productivitate sporită în aplicațiile business și sitemele informaționale, sistemele multimedia și afișajele promoționale.

Modelul HD 6790 are două ieșiri DVI, una HDMI și un DisplayPort, ce permit configurații multiple incluzând suportul AMD Eyefinity pentru trei monitoare dintre care unul trebuie să fie pe DisplayPort sau conectat cu un adaptor activ.

Aplicații Accelerate

Procesoarele multi-flux ale modelului HD 6790 pot fi folosite pentru a accelera aplicații ca transcodarea video. Cele mai noi generații de navigatoare web pot fi accelerate grafic, aspect prezent și în creșterea productivității pentru Microsoft Office 2010.

SAPPHIRE HD 6790 este susținută de driverul grafic AMD DirectX 11 certificat WHQL care suportă toate elementele cheie DirectX 11 necesare în cele mai noi jocuri și în accelerarea noilor generații de aplicații de performanță.

Pentru mai multe detalii vizitați www.sapphiretech.com.

Toate mărcile sunt înregistrate.

Bucuresti, 05.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *