free download 78 travel guides written by experts

Conferinta Colortrac SmartWorks la Bucuresti – 7 Aprile 2011

Colortrac Ltd, lider in productia de scanere format mare (A1, A0, B0) impreuna cu distribuitorul sau in Romania, Z SPOT MEDIA SRL va organiza in data de 7 Aprile 2011 evenimentul Colortrac SmartWorks Conference destinat promovarii celor mai noi scannere din gama SmartLF si a noului pachet software Colortrac SmartWorks EZ.

Evenimentul va avea loc la Bucuresti, hotel Phoenicia si va include prezentari live si demonstratii cu scanere Colortrac SmartLF Ci 40e (scanere cu tehnologie CIS destinate pietei tehnice), SmartLF Gx+ 42e (scanere cu tehnologie CCD destinate pietei grafice), precum si echipamente multifunctionale bazate pe tehnologia Colortrac. Vor fi de asemenea prezentate solutii HP de printare format mare si alte echipamente de finisare: masini de pliat trimmere.

Prezentarile vor fi realizate de Dl. Peter Sandberg, Business Development Manager in cadrul Colortrac Ltd pentru zona Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Participantii vor fi atat firme specializate in solutii IT integrate precum si beneficiari ai solutiilor de scanare Colortrac.

Colortrac Ltd a fost fondata in 1989, in St Ives, langa Cambridge, Marea Britanie, un centru recunoscut pe plan mondial pentru excelenta in stiinta si tehnologia IT. In 1999, Colortrac a castigat prestigiosul „Queen’s Award” pentru activitatea de export. In 2004, scanerul A0 revolutionar SmartLF 4080 a daramat barierele pretului care impiedicau marea majoritate a profesionistilor CAD sa achizitioneze un scaner A0 si a redefinit standardele scanarii in format mare. In 2005 Colortrac devenit lider de piata in tehnologia CIS de scanare, iar combinatia de preturi extrem de atragatoare si beneficiile opticii moderne au convins mii de utilizatori CAD si AEC sa achizitioneze un scaner format mare profesional pentru prima data.

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: scanare, copiere, printare si finisare A1, A0, digitizare carte veche dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara . Firma este distribuitor autorizat al Colortrac in Romania asigurand distributie nationala printr-o retea larga de parteneri IT. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP (printare scanare A1, A0), i2s, Konika Minolta, Atiz, Quidenus (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Scan2CAD, Csoft (vectorizare) etc.

Bucuresti, 05.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *