free download 78 travel guides written by experts

Safari insangerat

Deon Meyer
Editura Litera

Emma. Un freelancer care este atacata acasa. Un reportaj la televizor despre un om. Poza lui ii atrage atentia. Barbatul seamana teribil de mult cu fratele pe care nu l-a mai vazut de 20 de ani. Oare este Jacobus al ei?

Lemmer. Un bodyguard care a facut inchisoare si nu are voie sa poarte arma. Cel desemnat de compania la care lucreaza, Body Armour, sa aiba grija de Emma. Dar Lemmer are teoriile lui despre femeile minione si oricum nu o crede pe Emma. Este convins ca a exagerat apropo de atac. In plus, nici Cobbie de Villiers nu pare a fi fratele ei, Jacobus le Roux.

Rezervatii naturale. Interese. Africa de Sud. Natura. Triburi. Negri, albi, probleme. Politisti. Oameni care nu au un trecut tocmai curat.

Lemmer o insoteste pe Emma in calatoria ei pentru a vedea daca Cobbie e sau nu fratele ei. Pe masura ce afla cate ceva lucrurile se complica. Cei doi sunt chiar atacati, iar Emma ajunge in coma la spital. E clar. Au descoperit ceva. Dar ce?

Deon Meyer revine cu un thriller extrem de captivant in care sunt aduse in discutie si multe dintre problemele sau caracteristicile afrikaanderilor.

Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *