Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vedetele Intact mereu aproape de telespectatori

Pe 1 mai, vedetele trustului Intact vin aproape de telespectatorii pe care decizia abuzivă RCS RDS de a elimina programele Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia şi Gsp Tv din grila de canale Digi, i-a privat de dreptul legitim de a urmări emisiunile lor preferate. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan merg la Iaşi, Dan Capatos şi echipa Un show păcătos la Cluj, iar prezentatorii GSP TV pleacă în caravană în Oltenia. Din Bucureşti le vor fi alături şi celalalte vedete Intact Media Group, iar concurenţii X Factor vor susţine recitaluri.

Vedetele tale preferate au gasit o cale prin care le poţi vedea! Show-ul li se arată telespectatorilor cu orice preţ, iar românii se vor putea bucura de 1 mai de sărbătoare. De emisiunile lor preferate şi de prezenţa vedetelor favorite nu îi poate priva nimeni. Chiar dacă nu se mai pot întâlni zilnic, din pricina unei decizii abuzive a furnizorului de cablu RCS RDS de a restricţiona accesul pe platforma DIGI la posturile de televiziune ale trustului Inatct, vedetele Antena 1, Antena 2 şi Gsp Tv rămân aproape de telespectatori. Astfel, Dan Capatos, Mihai Morar, Daniel Buzdugan şi echipa de la GSP TV vor fi pe 1 mai în Cluj, Iaşi şi Oltenia.

Ieşenii se vor întâlni de la ora 14.00 în Iulius Mall cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, iar ardelenii vor avea aproape echipa Un show păcătos la Cluj, de la ora 16.00 tot la Iulius Mall.

Frumoasele prezentatoare de la GSP Tv pornesc în caravana în întreaga Oltenie, oprindu-se pentru a se întâlni cu telespectatorii în Slatina, Craiova şi Târgu Jiu.

Din cauza unei decizii abuzive bazate exclusiv pe interese comerciale şi nu în acord cu angajamentul faţă de clienti , telespectatorii abonati la Digi nu mai vad, de o saptamana, posturile TV Intact. Oamenii sunt singurii care pot acţiona. Pentru informaţii despre companiile de cablu și satelit care retransmit posturile Intact, telespectatorii se pot informa apelând numărul de telefon: 021.409.17.91, trimiţând SMS la 1771 (tarif normal) sau e-mail la reclamatii@antena1.ro.

Telespectatorii au făcut deja sesizări, nu doar la call centerul deschis de Intact Media Group, ci şi în mediul online, la ANPC , CAN sau Avocatul Poporului.

“Vom renunta la serviciiile digi pentru jaful pe care nil faceti pe faţă, nu meritaţi să mai stam pe Digi! Dati-ne ce ne-ati luat sau veţi pierde foarte mult, începând cu data de 02 05 2012 voi cere sa renunţ la serviciile Digi, voi face şi o sesizare către Opc, dacă pâna mâine nu am Antena 1 în grilă”, scrie un telespectator indignat pe pagina de Facebook a Antenei 1. Mesajele curg si pe paginile emisiunilor: “Eu am câteva zile de când nu mai am Antena 1 si vroiam să vad Mireasa pentru fiul meu si Te cunosc de undeva! Va rugam faceţi ceva să putem vedea iarăşi Antena 1. Acces direct e emisiunea mea preferată! Vă trimit salutări călduroase de aici din Spania.”, a postat o telespectatoare din Spania pe pagina oficială Acces Direct.

“Sper ca se va rezolva problema şi cu cei care nu mai prindem Antenele. Îmi place tare mult aceasta emisiune şi abia asteptam sa o vad”, a comentat un fan al emisiunii Te cunosc de undeva!

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *