free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 cauta cel mai bun grataragiu din Romania

Radio 21 a pornit în căutarea celui mai experimentat şi talentat grătaragiu din România! Pentru că ziua de 1 mai fără grătar şi mici este la fel ca un Crăciun fără brad, Radio 21 îşi provoacă toţi ascultătorii la un concurs al cărui premiu este un pachet format dintr-un grătar, ustensile pentru grătar, carne de mici, bere, cărbuni şi lemne.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să acceseze link-ul //www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/18177/Concurs%3A_Radio_21_si_Lidl_cauta_ Regele_gratarului%21.html şi să lase un comentariu în care să povestească despre tehnica lor de făcut grătar:  cum aprind focul, cum pregătesc carnea (dacă o lasă la marinat, ce condimente folosesc etc.), ce tip de lemne sau cărbuni folosesc etc.

Cel mai apetisant şi mai original mod de a face grătar va câştiga premiul care îi va asigura unui ascultător o zi perfectă de 1 mai, fără drumuri la magazine pentru a cumpăra carne, bere şi cărbuni. Concursul se încheie pe 2 mai, iar câştigătorul va fi ales pe data de 3 mai.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *