free download 78 travel guides written by experts

Romanii prefera forma rotunda pentru stampilele de afaceri

În plus, extrem de căutate sunt ştampilele de buzunar

În topul vânzărilor ŞtampileOnline.ro se situează modele rotunde de ştampile.

Astfel, 60% din ştampilele cumpărate utilizând siteul ŞtampileOnline.ro sunt din modelul de 30mm Trodat Printy 46030. Ştampila rotundă de 25 mm Trodat Mobile Printy 9425 ocupă locul doi în top cu 15% din vânzări. Pe locul trei în top se află la egalitate ştampile dreptunghiulare, modelele Trodat Printy 9411 şi 9412, fiecare cu câte 10% din vânzări. Celelalte 5 procente sunt acoperite de alte modele de ştampile disponibile online. După cum se remarcă analizând primele locuri, modelele preferate de români sunt cele rotunde.

Un alt element interesant este faptul că ştampila de pe locul doi este un model de buzunar, care asigură aşadar atât comoditate în utilizare, cât şi sigranţa unei ştampile de calitate în deplasări – la sediile clienţilor, pe teren etc.

Trodat Printy 46030, ştampila cea mai vândută în perioada 01.01.2011 – 01.09.2011 pentru care s-a realizat prezentul clasament, este o ştampilă rotundă care poate fi utilizată atât de organizaţii, cât şi de P.F.A., C.M.I. sau traducători autorizaţi. Trodat Mobile Printy 9425 este de asemenea o ştampilă care poate fi folosită de oricine şi care are marele avantaj de a fi portabilă, asigurând însă o utilizare simplă, cu o singură mână şi cu o amprentare foarte clară. Trodat Printy 9411 este o ştampilă dreptunghiulară pentru parafe, folosită de asemenea şi în contabilitate. Modelul Trodat Printy 9412 este o ştampilă dreptunghiulară de buzunar, pentru parafe, antet firmă sau pentru traducătorii autorizaţi.

Iată aşadar că modelele portabile sunt la mare căutare, atât în versiunea rotundă, cât şi în cea dreptunghiulară.

Nu uitaţi că pe site găsiţi şi o ofertă specială în fiecare lună. În septembrie la fiecare ştampilă comandată primiţi cadou o tuşieră pentru acelaşi produs. Profitaţi acum! Pentru un număr mai mare de ştampile puteţi beneficia de reduceri astfel că sunteţi invitaţi să solicitaţi oferte trimiţând un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializează ştampile Trodat. Pentru a vă putea crea, personaliza şi comanda ştampile trebuie doar să vă faceţi rapid un cont pe site şi apoi puteţi alege unul din zecile de modele de ştampile disponibile şi să compuneţi, după cum doriţi, macheta ştampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi şi printre puţinele din România unde îţi poţi comanda ştampile cu posibilitatea previzualizării machetei în timpul redactării. Acesta este un avantaj întrucât utilizatorii deţin controlul complet asupra produsului finit şi au posibilitatea de a face modificări până când ştampila se potriveşte cu ceea ce îşi doresc.

Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *