free download 78 travel guides written by experts

Irina Popescu se alatura casei de avocatura Fine Law, Iulian Patrascanu si Asociatii ca partener

Fine Law, Iulian Pătrăşcanu şi Asociaţii (www.fine-law.ro), anunţă numirea în funcţia de Partener a Irinei Popescu.

Cu o experienţă de peste 12 ani în bănci şi firme de avocatură din ţară şi din străinătate, Irina Popescu va coordona echipa de avocaţi Fine Law, cu precădere în domeniile, fuziuni şi achiziţii, drept bancar şi proiecte de finanţare, drept european, drept comercial şi proceduri de management al riscului şi conformitate.
“Alăturarea Irinei Popescu echipei Fine Law, ne permite să confirmăm strategia noastră de dezvoltare a programelor de management al riscului şi conformitate, zonă în care Fine Law este lider de piaţă, poziţie suţinută şi recunoscută de clienţii noştri pe parcursul mai multor ani. De asemenea, această numire confirmă capacitatea Fine Law de a atrage şi de a lucra pe mai departe cu cei mai buni avocaţi din piaţă”, declară Iulian Pătrăşcanu, Managing Partner Fine–Law Iulian Pătrăşcanu & Asociaţii.

Irina Popescu, noul Partener Fine Law – Patrăşcanu & Asociaţii adaugă “Think Future este şi o deviză a mea personală, care, prin urmare, s-a suprapus perfect cu strategia de dezvoltare a firmei. Consider că este o reală provocare să ne reunim forţele pentru a continua dezvoltarea unui concept nou de firmă de avocatură şi a-l implementa cu succes pe piaţa din România, o piaţă care are nevoie de o abordare nouă. Fireşte, atenţia mea se va îndrepta cu precădere spre ariile de specialitate în care am dobândit experienţă şi sunt convinsă că succesul firmei noastre va rezulta din contopirea experienţelor fiecăruia dintre noi având drept scop final completarea competenţelor şi menţinerea calităţii şi, nu în ultimul rând, un plus de confort clienţilor noştri”.

Înainte de a intra ca Partener în cadrul Fine Law – Pătrăşcanu & Asociaţii, Irina a deţinut poziţia de consultant în cadrul firmei de avocatură White and Case Brussels; Asociat Senior în cadrul Muşat & Asociaţii – perioadă în care a lucrat şi pentru Banca Europeană de Investiţii, în calitate de consultant legal detaşat la Luxembourg; Asociat Senior în cadrul NNDKP.

De-a lungul timpului, Irina Popescu a acordat consultanţă juridică unor clienţi importanţi din domeniul financiar-bancar precum Banca Europeană pentru Investiţii, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, KBC Bank, KBC Group, Banca Comercială Română şi Banca Anglo-Română, OTP Bank, J&T Finance Group, Skandinaviska Enskilda Banken, Goldman Sachs, HSBC şi International Finance Corporation (IFC). Printre clienţii din alte sectoare de activitate, decât cel bancar, se numără şi Enel Distribuzione S.p.A., Arcelor Mittal Steel Galaţi S.A., Smithfield Corporation sau Monsanto Brussels.

Fluentă în engleză şi franceză, Irina deţine diplome de studiu de la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, precum şi de la King’s College din cadrul University of London.

Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *