free download 78 travel guides written by experts

Cei mai inversunati suporteri isi dau mana in aceasta seara la Castigi in 60 de secunde

Banii adunã rivalitãţile laolaltã: stelişti vs dinamovişti pe platoul lui Negru

Cel mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, se întoarce în această seară la Antena 1 şi nu oricum, ci cu o mizã de douã ori mai mare. Cei mai înverşunaţi suporteri, stelişti vs dinamovişti, luptã mai înverşunat ca oricând pentru premiul de 100.000 de lei pus la bãtaie de Dan Negru.

Dupã ce probe care de care mai ingenioase şi invitaţi unul şi unul s-au perindat prin platoul de la Câştigi în 60 de secunde, Dan Negru dubleazã doza de adrenalinã într-un nou sezon al celui mai tare gameshow din lume. Şi miza este una de douã ori mai mare: în acest sezon, concurenţii luptă mai înverşunat ca oricând pentru premiul de 100.000 de lei pus la bătaie de Dan Negru.

Din această seară, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cum îndemânarea le poate schimba viaţa concurenţilor. Perfecţionist până în cele mai mici detalii, Dan Negru supravegheazã îndeaproape desfăşurarea proiectului, urmărind cu interes evoluţia concurenţilor de la Câştigi în 60 de secunde, de la perioada cantonamentului şi până în clipa când îşi vor demonstra îndemânarea în faţa telespectatorilor.

Deşi a declarat în repetate rânduri cã este sãtul de fotbal şi de atenţia pe care acest sport o primeşte din partea publicului spectator, Dan Negru a hotãrât totuşi sã gãzduiascã chiar în prima ediţie a gameshow-ului Câştigi în 60 de secunde cea mai înverşunatã confruntare a suporterilor sportului – rege: stelişti vs dinamovişti. Încã o datã campionul divertismentului vrea sã demonstreze cã banii adunã rivalitãţile laolaltã.

Cu o audienţă extraordinară, gameshow-ul Câştigi în 60 de secunde şi-a confirmat succesul internaţional chiar de la prima ediţie a acestui sezon, când a reuşit să aducă în faţa televizorului peste un milion de telespectatori.

Cu două emisiuni la Antena 1 şi alte două la o televiziune din Chişinău, Dan Negru se menţine cel mai longeviv prezentator de divertisment din ţara noastrã, aflat mereu pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. De altfel, de la începutul lui 2011 şi până la binemeritata vacanţă din vară, emisiunile sale de la Antena 1, Plasa de stele, Câştigi în 60 de secunde şi Te pui cu blondele?, s-au menţinut mereu în top 10 emisiuni de divertisment.

Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *