free download 78 travel guides written by experts

Rexona, Lowe si parfumurile fine

– o campanie de esenţă tare –

Context:
Colectia cu parfumuri fine este un masterpiece, un brand care iniţiază o categorie scriind o filă în istoria consumului modern; deodorantul intră într-o nouă eră, aceea în care, protecţia şi parfumul nu mai conlucrează ci coexistă! 

Colecţia a fost lansată în Europa la începutul anului 2009 printr-o campanie globală coordonată de Lowe România şi în ţările din Sud Estul Europei: Bulgaria, Serbia, Macedonia & Moldova

Misiunea campaniei:
Lansare şi poziţionare!

Subiect:
O colecţie unicat de deodorante Rexona cu parfumuri fine…
Cu arome semnate de Ann Gottlieb, parfumier expert şi autoare a unor parfumuri celebre precum J’adore by Dior, CK One, Daisy by Marc Jacobs sau Obsession by CK, cele 3 deodorante din colecţia Rexona conţin după caz, stropi de fericire, praf de stele şi vapori de sex appeal.

Fiecare deo-parfum din colecţie este conceput asemeni unui parfum autentic – cu note de început, de mijloc şi de bază.

Proiect:
Campania globală este implementată de Lowe în toate ţările unde produsul a fost lansat. În România, acţiunile de comunicare au debutat în luna februarie printr-un press blitz delicios semnat Lowe PR.

Ambalate în hârtie creponată şi inundate de fructe, flori şi ierburi aromate, întocmai acelea înscrise pe eticheta produsului şi folosite de parfumier în conceperea aromelor, noile deodorante au fost prezentate presei printr-un scenariu surprinzător şi cuceritor.

ATL 
Urmând a se derula pe parcursul a 6 luni, campania targetează femeile tinere, active, mobile şi include: spot TV, inserţii în presă (machete obişnuite dar şi variante cu stripe-uri parfumate), OOH, indoor (branding Mall) şi componentă online.

În România, campania de presă se derulează pe parcursul a două luni (martie & aprilie), afişajele online vor fi on air până la sfârşitul lunii aprilie, în timp ce spotul TV va rula până în luna iulie.

Spotul TV

Semnat de echipa creativă a Lowe Argentina, spotul prezintă incursiunea unui parfumier în universul feminin contemporan şi concluzia sa: nici cel mai bun parfum din lume nu poate masca mirosul de transpiraţie. Sticluţele de cristal nu mai sunt recipienţii potriviţi pentru a păstra parfumul femeii moderne, aflată în permanentă mişcare!

Rexona are soluţia revoluţionară: Noua colecţie Rexona cu Parfumuri Fine.
„Campania este cu adevărat frumoasă şi transmite un mesaj care va revoluţiona industria frumuseţii. Spotul exprimă într-un mod foarte plastic acest mesaj şi cred că şi-ar putea atinge obiectivul chiar şi fără voice over. Luxul accesibil este viziunea de la care s-a pornit în conceperea acestei game revoluţionare. Frumuseţea nu mai este înglobată într-o sticlă de cristal ci este practică. Femeia de pe stradă, femeia în mişcare este cea pentru care a trebuit să regândim luxul, confortul şi frumuseţea. Strada este noul podium al modei Rexona!” spune Anca Diţu, Account Director Lowe.

Echipa:
Lowe : Anca Diţu – Account Director, Dan Neacşu – DTP Designer, Vlad Ciocan – New Media Manager eLowe, Simona Copil – Copywriter & Claudia Pascu – Art Director.
Lowe PR: Raluca Mihăilă – Events Manager, Manuela Zidaru – Senior PR Executive şi Anca Scarlat – Account Executive.

Despre Lowe & Partners România
·    Golden Drum 2006, locul doi între agenţiile româneşti (25), locul şase între toate (210);
·    Premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer şi, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint;
·    în România de 14 ani, Lowe creează pentru clienţi precum: Coca-Cola România (Burn, Nestea, Schweppes), Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Axe, Rama, Clear), Electrolux, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Boehringer-Ingelheim, TNT Romania, Bayer, Abbott, Austrian Airlines, Opera Romana, Crucea Rosie Romana
·    Lowe & Partners România este membră a grupului de companii din care mai fac parte Medic One (healthcare communication), eLowe, Initiative (media), Lowe PR şi Scholz & Friends.
·    Lowe & Partners este companie americană cu headquarters la Londra şi birouri în peste 90 de ţări si peste 9000 de angajaţi în reprezentanţele sale din intreaga lume {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *