metalshow

Relatiile publice – evolutie si perspective

Remus Pricopie
Tritonic Publishing
Colectia Comunicare, media

Relatiile Publice – un domeniu care fascineaza, atrage din ce in ce mai multi studenti. Ce sunt insa relatiile publice? Care este istoria lor, evolutia de-a lungul timpului? Care sunt figurile marcante? Ce perspective se intrevad pentru acest domeniu? Iata o sumedenie de intrebari carora lucrarea lui Remus Pricopie, Relatiile publice – evolutie si perspective, le raspunde.

Sunt multe pareri despre PR – si uneori multe neavizate. Sunt perspective asupra PR-ului ce nu corespund realitatii. Pentru a vorbi in tema atunci cand se discuta despre relatii publice, cartea aparuta la Tritonic Publishing in colectia Comunicare, media devine o lectura necesara.
O introducere asadar in domeniul relatiilor publice insa si o viziune asupra viitorului PR-ului prezentate de un autor cu studii si practica de ani de zile. Ioan Dragan spune despre lucrarea de fata ca ea "apartine, in mod evident, categoriei nobile a lucrarilor academice de sinteza si de anvergura enciclopedica asupra unui domeniu fundamental al comunicarii cel al sistemului de relatii publice".

Relatiile publice – evolutie si perspective – o lectura necesara celor interesati de PR, celor ce doresc sa aiba o sinteza a elementelor importante ale relatiilor publice si ale istoriei si evolutiei acestora.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *