free download 78 travel guides written by experts

FHM ramane si in 2007 – cea mai vanduta revista pentru

bărbaţi din România

Revista FHM işi consolidează poziţia de cea mai vândută revistă pentru bărbaţi din România, depăşind ca număr de vânzări în anul 2007 reviste ca Playboy (cu 23%), Men’s Health (cu 74%) sau Maxim (cu 146%), conform informaţiilor furnizate de BRAT* (Biroul Român de Audit al Tirajelor), revista FHM înregistrând o medie lunară a vânzărilor de 20343 de exemplare.
FHM România este, fără îndoială, o forţă redutabilă în lumea revistelor glossy pentru bărbaţi, asemeni şi ediţiei din Marea Britanie, unde revista FHM înregistrează rezultate memorabile, având vânzări cât ediţiile britanice ale revistelor Loaded, Maxim si GQ la un loc, adică o medie lunară pentru anul 2007 de 315149 de exemplare. FHM nu se limitează la cifre, de curând lansându-se şi ediţia din Cehia, care în cel de-al doilea număr a avut-o pe coperta pe super-modelul român Catrinel Menghia.

FHM este o revistă editată de trustul de presă Sanoma Hearst România, din portofoliul căruia mai fac parte revistele Esquire, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Beau Monde, National Geographic, mami, Casa şi Grădina, Femeia., Femeia de Azi şi Story.

Bucuresti, 27.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *