free download 78 travel guides written by experts

Recomandari HBO COMEDY – Aprilie 2011

PREMIERE FILME

(500) DAYS OF SUMMER
500 de zile cu Summer
2, 6, 29, 30
Comedie, SUA, 2009
R: Marc Webb
D: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, Chloe Grace Moretz, Matthew Gray Gubler

500 Days of Summer este povestea lui Summer si a relaţiei ei cu Tom. Summer e o rebelă cinică şi nu crede în dragostea adevărată, în suflete pereche şi în “Făt Frumos”. Tom, în schimb, este un romantic incurabil care nu renunţă la fantasme nici in ruptul capului. Aşa că el şi-a pus în cap s-o trezească la realitate pe Summer, să o convingă că dragostea scrisă-n stele există. Povestea celor doi "îndrăgostiţi" se desfăşoară pe o perioada de 500 de zile şi este văzută din punctul de vedere al lui Tom, un băiat cam prea influenţat de versurile siropoase ale muzicii pop.

O comedie romantică proaspătă şi delicioasă, (500) Days of Summer o are în centru pe Summer, o femeie care nu crede în basme, şi pe Tom, tânărul care se îndrăgosteşte nebuneşte de ea. Două nominalizări la Globul de Aur .

10 THINGS I HATE ABOUT YOU
10 chestii nu-mi plac la tine
15, 16, 24
Comedie romantică, SUA, 1999
R: Gil Junger
D: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz

Variaţie modernă pe tema shakespeariană prezentă în Îmblânzirea scorpiei. Kat, o tânără frumoasă, dar distantă, refuză orice băiat care îndrăzneşte să se apropie de ea. Obişnuitele petreceri ale colegilor, la care sora mai mica Bianca tânjeşte de mult, sunt pentru Kat plictisitoare. Conform hotărârii tatălui lor, Bianca nu poate ieşi din casă decât dacă este însoţită de Kat. Bianca şi câţiva colegi pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească. Dar joaca lor este luată de Kat în serios.

BITTER/SWEET
Dulce-amărui
10, 13, 22
Comedie, Thailanda, 2009
R: Jeff Hare
D: Kip Pardue, James Brolin, Mamee Napakpapha Nakprasit, Spencer Garrett, Kalorin Supalak Nemayothin

Bitter/Sweet e o comedie romantică, povestea unui expert american în cafea pe nume Brian Chandler care, aparent, are o viaţă perfectă şi a lui Ticha, o directoare de PR din Bangkok care-şi sacrifică viaţa amoroasă pentru o carieră promiţătoare.

La rugămintea părinţilor săi cultivatori de cafea, Ticha îl duce pe Brian pe plantaţiile din Southern Krabi, reconciliindu-se cu trecutul ei.

CAPERS (AKA. THE BROOKLYN HEIST)
Spărgătorii
8, 21, 30
Comedie, SUA, 2008
R: Julian M. Kheel
D: Danny Masterson, Leon, Aysan Celik, Dominique Swain, Blanchard Ryan

Disperat să-şi îmbunătăţească viaţă, new yorkezul Fitz (Danny Masterson) pune la cale un plan de a jefui un bogat şi detestat proprietar de casă de amanet. Fără ştirea lui Fitz, banda sa de incompetenţi veseli se confruntă cu competiţia altor două grupuri ce plănuiesc să prade clădirea în aceeaşi noapte. Fiecare gaşcă are un stil unic, hilar, în această satira a “filmelor-jaf” ce foloseşte o imagine, un montaj şi o regie artistică stilizată ca să exploreze stereotipurile cinematografice.

CARLITOS Y EL CAMPO DE LOS SUENOS
Carlitos are şansa vieţii
4, 24
Familie, Spania, 2008
R: Jesús Del Cerro
D: Guillermo Campra, Gustavo Salmeron, José María Pou, Irene Visedo, Emilio Aragón ‘Miliki’

Carlitos Bermudez are două dorinţe în viaţă: doreşte să găsească un cuplu care să-l adopte din orfelinatul spaniol şi să devină jucător de fotbal pentru echipa de juniori a Spaniei. Cu ajutorul unor prieteni din orfelinat, porneşte într-o misiune pentru a demonstra talentul său de jucător de fotbal lumii.

Cel mai mare obstacol în calea visului său este Holipito, administratorul orfelinatului, ce se străduie să împiedice realizarea viselor lui Carlitos cât poate de mult.

DANCE FLICK
În ritm de dans
11, 12, 22, 23
Comedie, SUA, 2009
R: Damien Dante Wayans
D: Damon Wayans Jr., Craig Wayans, Shoshana Bush, Essence Atkins, Affion Crockett

Parodie la multitudinea de filme cu şi despre dansatori, În paşi de dans spune povestea lui Megan White (Shoshana Bush), o fată provenită din suburbiile bogate ale unei metropole americane. După ce se mută în centru, va intra într-o mulţime de buclucuri din care va încerca s-o scoată un băieţaş de cartier de culoare, Thomas (Damon Wayans Jr.). Alături de acesta, cine ştie, Megan va schiţa mai mult decât nişte paşi de dans…

DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS?
Ce-o fi cu soţii Morgan?
9, 13, 21, 22, 26
Comedie, SUA, 2009
R: Marc Lawrence
D: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott, Mary Steenburgen, Elisabeth Moss

Comedia “Ce-o fi cu soţii Morgan?” are în centru un cuplu de succes din Manhattan, Paul şi Meryl Morgan (Hugh Grant şi Sarah Jessica Parker), a cărui viaţă aproape perfectă nu are decât un singur cusur – mariajul lor e pe cale să se destrame. Dar tensiunea din viaţa lor conjugală aproape că nici nu mai contează în comparaţie cu ceea ce urmează să li se întâmple: ei sunt martorii unei crime, iar în curând vor deveni ţinta unui ucigaş plătit. Agenţii federali vor să-i protejeze pe aceşti unici martori, aşa că-i transferă pe Morgani din New York într-un mic orăşel din Wyoming, în Munţii Stâncoşi. Aici, relaţia lor conjugală s-ar putea încheia definitiv… dacă ei nu vor reuşi, în noua lor viaţă din sălbăticie, să încetinească declinul şi să reaprindă scânteia dragostei.

EVET, ICH WILL! (AKA. EVET, I DO!)
Da!
3, 7, 15, 18, 19, 26, 27
Comedie, Germania, 2008
R: Sinan Akkus
D: Pinar Erincin, Mickey Hardt, Oliver Korittke, Tim Seyfi, Eralp Uzun

“Evet, I Do!” e o comedie isteaţă şi colorată despre cupluri, fie ele gay sau straight şi lupta lor pentru dragoste şi pentru a depăşi obstacolele multiculturale. Fiecare cuplu e nevoit să fie inventiv şi să se rupă de tradiţiile familiale ca să obţină „da”-ul final. O comedie optimistă, vibrantă, cu un singur sfat: spune „evet” („da” în turcă).

HOME ALONE
Singur acasă
1, 25, 29
Comedie, SUA, 1990
R: Chris Columbus
D: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O’Hara, John Heard

Numerosul familion McCallister al micuţului Kevin de 8 ani – părinţi, unchi, fraţi, surori şi veri- porneşte cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.

Cu toate astea, micuţul nu se plictiseşte deloc, mai ales că doi hoţi plănuiesc să jefuiască locuinţa, crezând-o nelocuită. Curajosul şi inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-şi apăra casa…

“Singur acasă este unul dintre cele mai bune scenarii din câte am citit vreodata, iar Singur acasă 2 intră şi el în această categorie. Dacă n-ar fi existat, le-aş fi făcut eu” – mărturisea Chris Columbus, care le-a regizat pe amândouă, dovedind şi în filmele ulterioare acelaşi talent extraordinar pentru comedie, ca în "Mrs. Doubtfire" şi "Nine Months".

Datorita lui Columbus, Macauley Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil al tuturor timpurilor, o supervedetă plătită cu zeci şi zeci de milioane de dolari pentru fiecare rol.

Ambele comedii continuă să figureze la locuri de cinste pe lista filmelor cu cele mai mari încasari în box-office-ul mondial, iar micuţul erou, Kevin McCallister, este adorat de toţi copiii din lume.

"Aceste filme sunt despre răii care o încasează de la un puşti" – spune Joe Pesci, interpretul banditului Harry. "Toţi copiii vor să fie Mack şi să ne facă praf pe Daniel şi pe mine. Mi se întâmplă deseori ca puştii pe care-i întâlnesc să-mi dea adresele ca să le jefuiesc casele şi ca ei să mă poată pune cu botul pe labe."

Celalalt hoţ, Marv, e jucat de Daniel Stern, care povesteste: "Eu sunt banditul mai blând şi mai milos, cam tare de cap, e-adevărat, dar dornic de revanşă."

HOME ALONE 2: LOST IN NEW YORK
Singur acasă 2: Pierdut în New York
11, 22
Comedie, SUA, 1992
R: Chris Columbus
D: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O’Hara, John Heard

Oare cine va fi singur în New York cu ocazia acestui acest Crăciun?
În Singur acasă 2: Pierdut în New York, Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această dată având întreg oraşul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiţii de doi bani, Harry şi Marv (Joe Pesci şi Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit şi ei că e rost de ceva şi, lingându-şi încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.

HOME ALONE 3
Singur acasă 3
15, 26
Comedie, SUA, 1997
R: Raja Gosnell
D: Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt, Lenny Von Dohlen, David Thornton

Patru spioni versaţi şi hoţi de tehnologie industrială de ultimă oră, cu înalta calificare în branşa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fură un cip ultrasecret de la Air Force.

Ca să se asigure că trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusiţii spărgători ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul într-o maşinuţă de jucărie. Numai că, în harababura de la aeroport, jucaria în care este ascunsă o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greşeală la morocanoasa doamna Hess. Care are o slăbiciune pentru vecinul ei de numai opt ani, năzdrăvanul Alex Pruitt. În disperare de cauză, cei patru hoţi iau decizia de a sparge toate casele de pe strada doamnei Hess pentru a găsi cipul, deşi încep să creadă că există mari şanse ca obiectul rătăcit să se afle în casa familiei Pruitt.

Alex îşi anunţă familia că a văzut periculoşii infractori pe strada lor, dar pentru că are o imaginaţie bogată, nimeni nu crede că este adevărat. Aşadar este lăsat singur acasă, în timp ce toţi membrii familiei sunt plecaţi cu treburi. Deşi are numai opt ani, abia când este lăsat singur devine un pericol real pentru cine îi incalcă proprietatea.

Aşadar, cei patru infractori au de ce să se teamă: Alex s-a pregatit pentru vizita lor. Ce poate face un puşti cu puţină vopsea şi câteva obiecte casnice, atunci când cineva vrea să-i ia jucaria preferată, poate pune în dificultate chiar şi marina americană….

OBSERVE AND REPORT
Fii pe fază şi raportează
2, 11, 12, 15
Comedie, SUA, 2008
R: Jody Hill
D: Seth Rogen, Anna Faris, Ray Liotta, Michael Pena, Dan Bakkedahl

Ronnie Barnhardt (Seth Rogan), șeful celor care asigură paza la Forest Ridge Mall, locuiește împreună cu mama sa, o femeie alcoolică şi este îndrăgostit de Brandi (Anna Faris) .

Visele de mărire ale lui Ronnie sunt puse la grea încercare în momentul în care mall-ul cade pradă unui exhibiționist. Deși Barnhardt vrea să-i prindă pe infractori, el nu are deloc abilități de investigator, așa că tot ceea ce reușește este să facă acuzații foarte grave. Prin urmare, cel care este trimis să rezolve acest caz este detectivul Harrison (Ray Liotta). Pentru Ronnie, asta este o provocare, deoarece va încerca să fie el cel care îl va prinde pe exhibiționist. Dacă planul îi reușește, aceasta ar putea fi șansa lui de a deveni polițist și atuul pentru a câștiga inima lui Brandi. Singurul obstacol care îi stă în cale pare să fie acest polițist care chiar știe ce are de făcut pentru a soluționa ancheta.

SCOOBY-DOO! ABRACADABRA-DOO
Scooby-Doo! Abracadabra-Doo
2, 29
Animaţie, SUA, 2010
R: Spike Brandt, Tony Cervone

Scooby-Doo şi gaşca pleacă în excursie pentru a o verifica pe sora lui Daphnes, Melissa. Ea studiază magia la Academia lui Merlin Whirlen. Dar se pare că au existat câteva probleme acolo. Apariţiile unui dragon uriaş au băgat în sperieţi mai toţi studenţii, mulţi renunţând la cursuri. Gaşca îşi dă seama că e ceva putred la mijloc şi decide să investigheze.

SHALLOW HAL
Uşuraticul
23
Comedie, SUA, 2001
R: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
D: Gwyneth Paltrow, Jack Black, Jason Alexander, Joe Viterelli, Rene Kirby

Să fie adevărat? E posibil ca fraţii Farrelly – cei care au introdus în lexicon fraza “tăntălăi şi gogomani” – să devina mai sentimentali şi mai dulci pe măsură ce trece timpul?

Regizorii îşi continuă seria de comedii trăznite şi hilare cu “Shallow Hal”. Hal (Jack Black) e un tip obişnuit care nu are noroc la femei pentru că nu-şi doreşte decât o iubită care arată ca un supermodel. În urma unui tratament, un guru al self-help-ului îl hipnotizează ca să poată vedea frumuseţea interioară a unei femei.

Atunci când o întâlneşte pe Rosemary (Gwyneth Paltrow), o voluntară a corpului de pace inteligentă şi amuzantă, crede că visele sale au devenit realitate. Ceilalţi, printre care şi Mauricio, libidinosul său prieten, o văd pe Rosie aşa cum arată ea în realitate – o obeză de 150 de kilograme. Însă Hal nu poate zări decât frumuseţea ei interioară – şi aceasta are atrăgătoarea formă a lui Gwyneth Paltrow.

Comediile fraţilor Farrelly funcţionează atât de bine graţie amestecului de umor ireverenţios şi personaje cu care publicul se identifică uşor. “Shallow Hal” e scandalos şi hilar, sărind doar ocazional pârleazul bunului gust. E, însă, mai presus de toate, o emoţionantă poveste de dragoste. Avem de-a face cu o mult mai gentilă comedie din partea celor care ne-au dat “There’s Something About Mary” şi “Me, Myself and Irene.” Pur şi simplu, nu ne putem abţine să nu-l simpatizăm pe Jack Black în rolul superficialului Hal care, de la moartea tatălui său, căută perfecţiunea. Această perfecţiune a fost, până acum, exterioară. Întoarcerea de situaţie rezidă în faptul că Hal nu e foarte arătos – o subtilă reflecţie a lumii în care trăim – în care bărbaţii îşi permit să fie neglijenţi cu fizicul lor, însă femeile sunt puse sub o lupă cu mult mai puternică. În primul său rol principal Jack Black e absolut senzaţional.

Energia sa maniacală şi hilară menţine filmul la o turaţie înaltă. Paltrow e şi ea complet credibilă în pielea XXL a lui Rosemary. Interpretarea ei minimalistă şi afectuoasă reuşeşte să sugereze defensivitatea unei persoane teribil de nemulţumite cu sine însăşi. Treptat, sub ochii noştri, ea devine o femeie încrezătoare care începe să privească oamenii în ochi. Împreună, Black şi Paltrow creează bula de şarm necesară pentru a face această lume de fantezie să funcţioneze.

THE ONION MOVIE
The Onion
3, 4, 21, 22
Comedie, SUA, 2008
R: James Kleiner
D: Len Cariou, Steven Seagal, Daniel Dae Kim, Larissa Laskin, Abigail Mavity

Un amalgam de interpretări satirice ale evenimentelor lumii, dar şi ale curiosului comportament uman…

Totul începe o dată cu ştirile Onion, cea mai bună sursă de ştiri din America, cu prezentatoarea Dana Dobbs, un corespondent pe nume Kip Kendall şi Norm Archer, un câştigător al premiului pentru cel mai bun crainic. Pe lângă ştiri putem vedea reclamele postului, câteva comentarii despre filmul care urmează să fie difuzat după ştiri, şi mai urmărim şi nişte terorişti care se antrenează într-o tabără. Filmul este cu Steven Segal în rolul principal, care în tinereţe s-a antrenat în arte marţiale. După ani de antrenament Segal se bate cu "ăia răii" şi îi loveşte doar în punctul sensibil, sub centură. In spatele acestei emisiuni, Global Tetrahedron caută o soluţie pentru a-şi promova produsele.

PREMIERE SERIALE

“Plictisit de moarte”

BORED TO DEATH II. EP. 14 – THE CASE OF THE GRIEVOUS CLERICAL ERROR!
Plictisit de moarte II Ep. 6 – Greşeala
3, 6

Leah îl angajează pe Jonathan pentru a o ajuta să își găsească animalul de companie pe care îl pierduse, este de vorba despre "Little Ray" un cățel pe care îl avea de puțin timp. Ray îl ajută pe Jonathan să găsească patrupedul, iar George merge la spital pentru operație.

BORED TO DEATH II. EP. 15 – ESCAPE FROM THE CASTLE!
Plictisit de moarte II Ep. 7 – Scrisoare pentru un prieten
10, 13

Un dermatolog apelează la serviciile lui Jonathan, cerându-i să ducă o scrisoare la un centru spa asiatic. Jonathan se gândește că ar fi o idee bună să îl ia pe Ray cu el.

BORED TO DEATH II. EP. 16 – SUPER RAY IS MORTAL!
Plictisit de moarte II Ep. 8 – Super Ray e mortal!
17, 20

Cu ajutorul lui Drake, Ray și Jonathan merg împreună pentru a-l urmări pe nebunul care reprezintă un pericol pentru Ray. George decide să amenajeze un stand la birou. Jonathan mai are de câștigat o bătălie este vorba de aceea pe care o are cu Louis Greene.

“Anturaj”

ENTOURAGE VII. EP. 85 – TEQUILA AND COKE
Anturaj VII Ep. 7 – Tequila şi cocaină
3, 6

Comportaentul lui Vince îl face pe noul său regizor să se îngrijoreze. Noul discurs al lui Billy Walsh îl intrigă pe Eric. Pentru a pune mâna pe dovezile incriminatorii, Ari trebuie să negocieze cu Lizzie Grant.

ENTOURAGE VII. EP. 86 – SNIFF SNIFF GANG BANG
Anturaj VII Ep. 8 – Oferta
10, 13

Sasha primește o ofertă pe care nu o poate refuza, este vorba de aceea de a fi star într-o nouă producție pornografică. Turtle are probleme cu tequila line, iar Drama nu este deloc încântat în ceea ce privește un nou show în care ar trebui să apară.

ENTOURAGE VII. EP. 87 – PORN SCENES FROM AN ITALIAN RESTAURANT
Anturaj VII Ep. 9 – Scene porno
17, 20

Pentru că dorește să o țină cât mai departe de rolurile din filmele pentru adulți, Vince încearcă să facă rost de un rol pentru Sasha în noul său film. Fără știrea șefului său,Turtle merge să se întâlnească cu Mark Cuban. Ari pierde o afacere în favoarea Amandei Daniels.

ENTOURAGE VII. EP. 88 – LOSE YOURSELF
Anturaj VII Ep. 10 – Propuneri de viitor
24, 27

Petrecerea-surpriză pe care Ari vrea să o organizeze acasă este pusă în pericol de faptul că are foarte mult de muncă. Cei din gașcă își fac griji în ceea ce privește comportamentul lui Vince. Eric primește o propunere de afaceri din partea lui Terrance, iar Turtle ar putea să-și piardă afacerea cu tequila.

“Jimmy și Hope”

RAISING HOPE EP. 09 – MEET THE GRANDPARENTS
Jimmy şi Hope Ep. 9 – Bunicii
3, 25

În loc să stea acasă și să comande pizza, Jimmy îi invită pe Dale și Margine, ceilalți bunici ai lui Hope, la masă de Ziua Recunoștinței. Gazdele nu vor avea nevoie mult timp să înțeleagă faptul că așchia nu sare departe de pom, deoarece musafirii se gândesc să o răpească pe Hope.

RAISING HOPE EP. 10 – BURT ROCKS
Jimmy şi Hope Ep. 10 – Burt şi muzica rock
10, 25

La supermaketul unde lucrează Sabrina urmează să aibă loc un concert rock. Smokey fusese cândva idolul lui Burt, iar acum cel din urmă speră ca acest eveniment să îl ajute să-și împlinească un vis.

RAISING HOPE EP. 11 – TOY STORY
Jimmy şi Hope Ep. 11 – Povestea jucăriilor
17

În copilărie, în fiecare an, Jimmy primea de la Burt cea mai frumoasă jucărie a sezonului. Însă, ulterior acesta o vindea, iar Jimmy suferea pentru că rămânea fără ea. Acum, Burt promite că va aduce o jucărie pentru Hope. În acest timp, Virginia participă la slujbă, fiind decisă să obțină respectul membrilor bisericii.

RAISING HOPE EP. 12 – ROMEO AND ROMEO
Jimmy şi Hope Ep. 12 – Romeo şi Romeo
24

De când s-a născut Hope, Jimmy nu a mai avut deloc timp să socializeze sau să își facă prieteni, așa că, în clipa în care întâlnește încă un bărbat care era tată singur, pune la cale o întâlnire. Dar, Jimmy află că Virginia este noua menajeră a acestuia, așa că poate că ar fi mai bine să renunțe la această ieșire. În cele din urmă, cei doi prieteni care abia se cunoscuseră sunt de acord că este mai bine să ia masa acasă la Jimmy.

“Party Down”

PARTY DOWN EP. 01 –
WILLOW CANYON HOMEOWNERS ANNUAL PARTY
Party Down Ep. 1
27, 28

Spectacolul urmărește viața membrilor unei echipe de catering care lucrează în Los Angeles. Este vorba despre o echipă formată din actori, scenariști, modele și muziciani aspiranți oameni care așteaptă cu încredere clipa în care vor da marea lovitură, însă, până atunci trebuie să trăiască din ceva.

“A treia planetă de la Soare”

După ce sunt de acord să ia înfățișare umană, cei din echipa de extratereștri își găsesc și un nume: familia Solomon. Treptat, ei încep să experimenteze și emoțiile specifice oamenilor. În ciuda dificultăților, Solomonii încearcă să se adapteze noilor lor înfățișări. În mod cert, misiunea de spionaj pe planeta Pământ nu va fi una ușoară, însă informațile vor ajunge la cei de pe planeta de pa care ei descinseseră. "High Commander" Dick Solomon (John Lithgow) reușește să își găsească un job la colegiul Pendleton, iar aici se îndrăgostește de colega lui, Mary Albright (Jane Curtin), care nu știe nimic despre statutul de extraterstru al acestuia. Tommy Solomon (Joseph Gordon-Levitt), geniul trupei, este un extraterestru de vârstă mijlocie prins în capcana unui trup de adolescent și din această cauză are parte de tot felul de întâmplări nostime. Cunoscându-i pe cei din familia Solomon îi veți întâlni și pe Sally (Kristen Johnson) și Harry (French Stewart). Urmărind serialul, veți afla despre absurditatea comportamentului uman și a societății din perpectiva unora care nu au nimic în comun cu noi.

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 039 – DICK BEHAVING BADLY
A treia planetă de la Soare II Ep. 19
1, 3
3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 040 – DICKMALION
A treia planetă de la Soare II Ep. 20
1, 3

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 041 – SENSITIVE DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 21
4, 9

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 042 – WILL WORK FOR DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 22
4, 9

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 043 – FIFTEEN MINUTES OF DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 23
5, 9

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 044 – DICK AND THE SINGLE GIRL
A treia planetă de la Soare II Ep. 24
5, 9

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 045 – A NIGHTMARE ON DICK STREET (1)
A treia planetă de la Soare II Ep. 25
6, 9

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 046 –
A NIGHTMARE ON DICK STREET (2)
A treia planetă de la Soare II Ep. 26
6, 10

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 047 – FUN WITH DICK AND JANET (1)
A treia planetă de la Soare III Ep. 1
7, 10

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 048 – FUN WITH DICK AND JANET (2)
A treia planetă de la Soare III Ep. 2
7, 10

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 049 – TRICKY DICK
A treia planetă de la Soare III Ep. 3
8, 10

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 050 – DICK-IN-LAW
A treia planetă de la Soare III Ep. 4
8, 10

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 051 – SCAREDY DICK
A treia planetă de la Soare III Ep. 5
11, 16

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 052 – MOBY DICK
A treia planetă de la Soare III Ep. 6
11, 16

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 053 – ELEVEN ANGRY MEN AND ONE DICK
A treia planetă de la Soare III Ep. 7
12, 16

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 054 – A FRIEND IN DICK
A treia planetă de la Soare III Ep. 8
12, 16

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 055 – SEVEN DEADLY CLIPS
A treia planetă de la Soare III Ep. 9
13, 16

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 056 – TOM, DICK AND MARY
A treia planetă de la Soare III Ep. 10
13, 17

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 057 – JAILHOUSE DICK
A treia planetă de la Soare III Ep. 11
14, 17

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 058 – DICK ON A ROLL
A treia planetă de la Soare III Ep. 12
14, 17

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 059 – THE GREAT DICKDATER
A treia planetă de la Soare III Ep. 13
15, 17

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 060 – 36! 24! 36! DICK! (1)
A treia planetă de la Soare III Ep. 14
15, 17

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 061 – 36! 24! 36! DICK! (2)
A treia planetă de la Soare III Ep. 15
18, 23

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 062 – PICKLES AND ICE CREAM
A treia planetă de la Soare III Ep. 16
18, 23

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 063 – AUTO EURODICKA
A treia planetă de la Soare III Ep. 17
19, 23

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 064 – PORTRAIT OF TOMMY AS AN OLD MAN
A treia planetă de la Soare III Ep. 18
19, 23

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 065 – STUCK WITH DICK
A treia planetă de la Soare III Ep. 19
20, 23

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 066 – MY DADDY’S LITTLE GIRL
A treia planetă de la Soare III Ep. 20
20, 24

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 067 – THE PHYSICS OF BEING DICK
A treia planetă de la Soare III Ep. 21
21, 24

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 068 – JUST YOUR AVERAGE DICK (1)
A treia planetă de la Soare III Ep. 22
21, 24

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 069 – DICK AND THE OTHER GUY (2)
A treia planetă de la Soare III Ep. 23
22, 24

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 070 – SALLY AND DON’S FIRST KISS
A treia planetă de la Soare III Ep. 24
22, 24

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 071 – WHEN ALIENS CAMP
A treia planetă de la Soare III Ep. 25
25, 30

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 072 – THE TOOTH HARRY
A treia planetă de la Soare III Ep. 26
25, 30

3RD ROCK FROM THE SUN III. EP. 073 – EAT, DRINK, MARY (1)
A treia planetă de la Soare III Ep. 27
26, 30

3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 074 – DOCTOR SOLOMON’S TRAVELING ALIEN SHOW (2)
A treia planetă de la Soare IV Ep. 1
26, 30

3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 075 – POWER MAD DICK
A treia planetă de la Soare IV Ep. 2
27, 30

3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 076 – FEELIN’ ALBRIGHT
A treia planetă de la Soare IV Ep. 3
27

3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 077 – COLLECT CALL FOR DICK
A treia planetă de la Soare IV Ep. 4
28

3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 078 – WHAT’S LOVE GOT TO DO, GOT TO DO WITH DICK?
A treia planetă de la Soare IV Ep. 5
28

3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 079 – I AM DICK PENTAMETER!
A treia planetă de la Soare IV Ep. 6
29

3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 080 – D3: JUDGEMENT DAY
A treia planetă de la Soare IV Ep. 7
29

“Fobiile lui Figaro”

Indiferent că vorbim despre frica de păianjeni, telefoane, legume, pisici sau de oameni în vârstă, Figaro le-a experimentat pe toate. Este vorba despre un om care suferă de toate fobiile de la A la Z, de toate cele de care ați auzit, dar și de acelea la care nu v-ați fi gândit niciodată.

FIGARO PHO EP. 01 – ARACHNOPHOBIA (FEAR OF SPIDERS)
Fobiile lui Figaro Ep. 1
2

FIGARO PHO EP. 02 – BROMIDROSIPHOBIA (FEAR OF BODILY ODOURS)
Fobiile lui Figaro Ep. 2
2

FIGARO PHO EP. 03 – CHOROPHOBIA (FEAR OF DANCING)
Fobiile lui Figaro Ep. 3
2

FIGARO PHO EP. 04 – DERMATOSIOPHOBIA (FEAR OF SKIN)
Fobiile lui Figaro Ep. 4
2

FIGARO PHO EP. 05 – EMETOPHOBIA (FEAR OF VOMITING)
Fobiile lui Figaro Ep. 5
2

FIGARO PHO EP. 06 – FELINOPHOBIA (FEAR OF CATS)
Fobiile lui Figaro Ep. 6
2

FIGARO PHO EP. 07 – GERONTOPHOBIA (FEAR OF OLD PEOPLE)
Fobiile lui Figaro Ep. 7
2

FIGARO PHO EP. 08 – HYPNOPHOBIA (FEAR OF SLEEP)
Fobiile lui Figaro Ep. 8
2

FIGARO PHO EP. 09 – INSECTOPHOBIA (FEAR OF INSECTS)
Fobiile lui Figaro Ep. 9
2

FIGARO PHO EP. 10 – JELLOPHOBIA (FEAR OF JELLY)
Fobiile lui Figaro Ep. 10
2

FIGARO PHO EP. 11 – KONIPHOBIA (FEAR OF DUST)
Fobiile lui Figaro Ep. 11
2

FIGARO PHO EP. 12 – LACHANOPHOBIA (FEAR OF VEGETABLES)
Fobiile lui Figaro Ep. 12
2

FIGARO PHO EP. 13 – METEOROPHOBIA (FEAR OF METEORS)
Fobiile lui Figaro Ep. 13
2

FIGARO PHO EP. 14 – NEPHOPHOBIA (FEAR OF CLOUDS)
Fobiile lui Figaro Ep. 14
3

FIGARO PHO EP. 14-26
Fobiile lui Figaro Ep. 14-26
3

FIGARO PHO EP. 15 – OPHTHALMOPHOBIA
(FEAR OF BEING STARED AT)
Fobiile lui Figaro Ep. 15
3

FIGARO PHO EP. 16 – POGONOPHOBIA (FEAR OF BEARDS)
Fobiile lui Figaro Ep. 16
3

FIGARO PHO EP. 17 – QUASSOPHOBIA
(FEAR OF VIBRATING TO PIECES)
Fobiile lui Figaro Ep. 17
3

FIGARO PHO EP. 18 – RHYPOPHOBIA (FEAR OF POO)
Fobiile lui Figaro Ep. 18
3

FIGARO PHO EP. 19 – SCIOPHOBIA (FEAR OF SHADOWS)
Fobiile lui Figaro Ep. 19
3

FIGARO PHO EP. 20 – TELEPHONOPHOBIA (FEAR OF TELEPHONES)
Fobiile lui Figaro Ep. 20
3

FIGARO PHO EP. 21 – URANOPHOBIA (FEAR OF COSMOS)
Fobiile lui Figaro Ep. 21
3

FIGARO PHO EP. 22 – VELLOCIPHOBIA (FEAR OF SPEED)
Fobiile lui Figaro Ep. 22
3

FIGARO PHO EP. 23 – WRETCHOPHOBIA (FEAR OF BEING UGLY)
Fobiile lui Figaro Ep. 23
3

FIGARO PHO EP. 24 – XEROPHOBIA (FEAR OF DRYNESS)
Fobiile lui Figaro Ep. 24
3

FIGARO PHO EP. 25 – YLOPHOBIA (FEAR OF WOOD & TREES)
Fobiile lui Figaro Ep. 25
3

FIGARO PHO EP. 26 – ZEMMIPHOBIA (FEAR OF THE GREAT MOLE RAT)
Fobiile lui Figaro Ep. 26
3

“Grounded for Life”

Eroii serialului sunt Sean (Donal Logue) și Claudia Finnerty (Megyn Price), un cuplu catolic irlandez de treizeci și ceva de ani. Cei doi trăiesc în New York împreună cu Lily (Lynsey Bartilson), Henry (Jake Burbage) și Jimmy (Griffin Frazen), cei trei copii ai lor. Ei încep să aibă probelme din cauza lui Eddie, fratele lui Sean (Kevin Corrigan), care are conexiuni în tot orașul. În aceeași casă mai locuiește și Walt (Richard Riehle), tatăl lui Sean, un bărbat care deseori pune paie pe foc. Aventurile se țin lanț în casa acestora și, pentru că Sean și Claudia erau ei înșiși niște copii când s-au căsătorit și au avut copii, ei sunt acum, într-un fel, “Consemnați pe viață”.

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 65 – ALL APOLOGIES
Consemnaţi pe viaţă Ep. 65
1, 4
GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 66 – I THINK WE’RE ALONE NOW
Consemnaţi pe viaţă Ep. 66
4, 5, 8

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 67 – CAN’T GET NEXT TO YOU
Consemnaţi pe viaţă Ep. 67
5, 6, 8

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 68 – RACKETMAN
Consemnaţi pe viaţă Ep. 68
6, 7, 8

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 69 – ME AND MRS. O
Consemnaţi pe viaţă Ep. 69
7, 8

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 70 – TOMBSTONE BLUES
Consemnaţi pe viaţă Ep. 70
8, 11

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 71 – PICTURES OF WILLY
Consemnaţi pe viaţă Ep. 71
11, 12, 15

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 72 –
IT’S HARD TO BE A SAINT IN THE CITY
Consemnaţi pe viaţă Ep. 72
12, 13, 15

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 73 – BEAT ON THE BRAT
Consemnaţi pe viaţă Ep. 73
13, 14, 15

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 74 – THE CHEAT IS ON
Consemnaţi pe viaţă Ep. 74
14, 15

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 75 – YOU’RE SO VAIN
Consemnaţi pe viaţă Ep. 75
15, 18

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 76 – PRESSURE DROP
Consemnaţi pe viaţă Ep. 76
18, 19, 22

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 77 – GET A JOB
Consemnaţi pe viaţă Ep. 77
19, 20, 22

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 78 – SPACE CAMP ODDITY
Consemnaţi pe viaţă Ep. 78
20, 21, 22

GROUNDED FOR LIFE V. EP. 79 – THE POLICY OF TRUTH
Consemnaţi pe viaţă Ep. 79
21, 22

GROUNDED FOR LIFE V. EP. 80 – MAN, I FEEL LIKE A WOMAN
Consemnaţi pe viaţă Ep. 80
22, 25

GROUNDED FOR LIFE V. EP. 81 – ONE IS THE LONELIEST NUMBER
Consemnaţi pe viaţă Ep. 81
25, 26, 29

GROUNDED FOR LIFE V. EP. 82 – DAY TRIPPER
Consemnaţi pe viaţă Ep. 82
26, 27, 29

GROUNDED FOR LIFE V. EP. 83 – YOU BETTER YOU BET
Consemnaţi pe viaţă Ep. 83
27, 28, 29

GROUNDED FOR LIFE V. EP. 84 – PSYCHO THERAPY
Consemnaţi pe viaţă Ep. 84
28, 29

GROUNDED FOR LIFE V. EP. 85 – I’M LOOKING THROUGH YOU
Consemnaţi pe viaţă Ep. 85
29

“Anii ‘70”

“That ’70s Show” este un serial de televiziune american care are în centrul său niște adolescenți din Point Place, acțiunea fiind plasată între 17 mai 1976 și 31 decembrie 1979. Eric Forman (Topher Grace) este un elev de liceu obișnuit din Wisconsin-ul anului 1976 și are cam aceleași bucurii și tristeți pe care le are orice adolescent de vârsta sa. El încearcă să scape de nevroticii săi părinți, Red (Kurtwood Smith) și Kitty (Debra Jo Rupp), pentru a petrece cât mai mult din timpul său cu cei de vârsta lui. Printre amicii săi se numără drăgălașa Donna Pinciotti (Laura Prepon), cel mai bun prieten, Michael Kelso (Ashton Kutcher), prietena lui Kelso, Jackie Burkhart (Mila Kunis), Steve Hyde (Danny Masterson) și Fez (Wilmer Valderrama). Serialul parodiază multe dintre atitudinile și evenimentele anilor ’70.

THAT ’70S SHOW V. EP. 105 – I CAN’T QUIT YOU BABY
Anii ’70 V Ep. 2
2

THAT ’70S SHOW V. EP. 106 – WHAT IS AND WHAT SHOULD NEVER BE
Anii ’70 V Ep. 3
2

THAT ’70S SHOW V. EP. 107 – HEARTBREAKER
Anii ’70 V Ep. 4
2

THAT ’70S SHOW V. EP. 108 – RAMBLE ON
Anii ’70 V Ep. 5
2

THAT ’70S SHOW V. EP. 109 – OVER THE HILLS AND FAR AWAY
Anii ’70 V Ep. 6
3

THAT ’70S SHOW V. EP. 110 – HOT DOG
Anii ’70 V Ep. 7
3

THAT ’70S SHOW V. EP. 111 – THANK YOU
Anii ’70 V Ep. 8
3

THAT ’70S SHOW V. EP. 112 – BLACK DOG
Anii ’70 V Ep. 9
3

THAT ’70S SHOW V. EP. 113 – THE CRUNGE
Anii ’70 V Ep. 10
9

THAT ’70S SHOW V. EP. 114 – THE GIRL I LOVE
Anii ’70 V Ep. 11
9

THAT ’70S SHOW V. EP. 115 – MISTY MOUNTAIN HOP
Anii ’70 V Ep. 12
9

THAT ’70S SHOW V. EP. 116 – YOUR TIME IS GONNA COME
Anii ’70 V Ep. 13
9

THAT ’70S SHOW V. EP. 117 – BABE I’M GONNA LEAVE YOU (VALENTINE’S DAY)
Anii ’70 V Ep. 14
10

THAT ’70S SHOW V. EP. 118 – WHEN THE LEVEE BREAKS
Anii ’70 V Ep. 15
10

THAT ’70S SHOW V. EP. 119 – WHOLE LOTTA LOVE
Anii ’70 V Ep. 16
10

THAT ’70S SHOW V. EP. 120 – THE BATTLE OF EVERMORE
Anii ’70 V Ep. 17
10

THAT ’70S SHOW V. EP. 121 – HEY, HEY WHAT CAN I DO?
Anii ’70 V Ep. 18
16

THAT ’70S SHOW V. EP. 122 – BRING IT ON HOME
Anii ’70 V Ep. 19
16

THAT ’70S SHOW V. EP. 123 – NO QUARTER
Anii ’70 V Ep. 20
16

THAT ’70S SHOW V. EP. 124 – TRAMPLED UNDER FOOT
Anii ’70 V Ep. 21
16

THAT ’70S SHOW V. EP. 125 – YOU SHOOK ME
Anii ’70 V Ep. 22
17

THAT ’70S SHOW V. EP. 126 – NOBODY’S FAULT BUT MINE
Anii ’70 V Ep. 23
17

THAT ’70S SHOW V. EP. 127 – IMMIGRANT SONG
Anii ’70 V Ep. 24
17

THAT ’70S SHOW V. EP. 128 – CELEBRATION DAY
Anii ’70 V Ep. 25
17

THAT ’70S SHOW VI. EP. 129 – THE KIDS ARE ALRIGHT
Anii ’70 VI Ep. 1
23

THAT ’70S SHOW VI. EP. 130 – JOIN TOGETHER
Anii ’70 VI Ep. 2
23

THAT ’70S SHOW VI. EP. 131 – MAGIC BUS
Anii ’70 VI Ep. 3
23

THAT ’70S SHOW VI. EP. 132 – THE ACID QUEEN
Anii ’70 VI Ep. 4
23

THAT ’70S SHOW VI. EP. 133 – I’M FREE
Anii ’70 VI Ep. 5
24

THAT ’70S SHOW VI. EP. 134 – WE’RE NOT GONNA TAKE IT
Anii ’70 VI Ep. 6
24

THAT ’70S SHOW VI. EP. 135 – CHRISTMAS
Anii ’70 VI Ep. 7
24

THAT ’70S SHOW VI. EP. 136 – I’M A BOY
Anii ’70 VI Ep. 8
24

THAT ’70S SHOW VI. EP. 137 – YOUNG MAN (BLUES)
Anii ’70 VI Ep. 9
30

THAT ’70S SHOW VI. EP. 138 – A LEGAL MATTER
Anii ’70 VI Ep. 10
30

THAT ’70S SHOW VI. EP. 139 – I CAN SEE FOR MILES
Anii ’70 VI Ep. 11
30

THAT ’70S SHOW VI. EP. 140 – SALLY SIMPSON
Anii ’70 VI Ep. 12
30

“The Ricky Gervais Show”

Cei care au realizat serialele de succes “The Office“ şi “Extras“ au continuat cu un nou serial de comedie, "The Ricky Gervais Show”. Este vorba despre un serial de animație care se inspiră din podcastul lui Gervais, cel care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe descărcări din lume. Cei care realizează vocile pentru serial sunt: Ricky Gervais, Stephen Merchant și colegul și prietenul lor, Karl Pilkington.

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 03
The Ricky Gervais Show Ep. 3
4, 7

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 04
The Ricky Gervais Show Ep. 4
5, 7

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 05
The Ricky Gervais Show Ep. 5
6, 7

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 06
The Ricky Gervais Show Ep. 6
11, 14

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 07
The Ricky Gervais Show Ep. 7
12, 14

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 08
The Ricky Gervais Show Ep. 8
13, 14

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 09
The Ricky Gervais Show Ep. 9
18, 21

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 10
The Ricky Gervais Show Ep. 10
19, 21

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 11
The Ricky Gervais Show Ep. 11
20, 21

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 12
The Ricky Gervais Show Ep. 12
25, 28

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 13
The Ricky Gervais Show Ep. 13
26, 28

CARRYOVER MOVIES

ALICE IN WONDERLAND
Alice în Ţara Minunilor
Fantastic, SUA, 2010
R: Tim Burton
D: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Crispin Glover

Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde descoperă că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-şi mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb îi spune că s-a întors după ea, pentru că e singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roşie. Va reuşi Alice să salveze Ţara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?

După Edward Maini-de-foarfece, Charlie şi Fabrica de Ciocolată, Legenda călăreţului fără cap sau Sweeney Todd, regizorul Tim Burton si Johnny Depp fac din nou echipă într-una din cele mai excentrice producţii Disney, Alice în Ţara Minunilor. Interpretarea unică a poveştii, venită de la vizionarul Burton, distribuţia impresionantă, creaturile fabuloase şi efectele digitale incredibile sunt motive de extaz cinefil.

Inspirat din volumele "Aventurile lui Alice în Ţara Minunilor" şi "Aventuri în Ţara Oglinzii" ale lui Lewis Caroll, filmul demontează tot ceea ce ştiam – sau credeam că ştim – despre cunoscuta poveste, pentru a o recrea pe cât de excentric, pe atât de captivant.

ANGELES S.A. (AKA. ANGELS, INC.)
Îngeri S.R.L.
Comedie, Spania, 2007
R: Eduard Bosch
D: María Isabel, Pablo Carbonell, Silvia Marsó, Anabel Alonso, Dario Paso

Carlos, un tată fericit, se pregăteşte pentru o excurise de afaceri în China, unde intenţionează să stea pentru patru luni. Nu are nicio idee că nu se va mai întoarce niciodată. În Paradis, află că fiicei sale de 12 ani, Maria Isabel, nu i s-a repartizat un înger păzitor la naştere. Pierderea tatălui a însemnat pentru ea şi pierderea singurului ei protector. Pentru că nu doreşte să asiste din ceruri, neputincios, la suferinţa fiicei sale, Carlos decide să acţioneze. În ciuda unui început sumbru, Angels Inc. e o comedie nebună şi colorată cu melodii cântate de superstarul Maria Isabel, aflat la un strălucitor debut în cinema.

HE’S JUST NOT THAT INTO YOU
Despre bărbaţi şi nu numai…
Comedie, SUA, 2009
R: Ken Kwapis
D: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly

O privire din mai multe unghiuri asupra relațiilor din zilele noastre şi a ceea ce se poate întâmpla atunci când cei implicați nu înțeleg problemele celuilalt, ale sexului opus.

Adaptarea romanului de succes He’s Just Not That Into You (o carte semnată de Greg Behrendt şi Liz Tuccillo) este realizată de Ken Kwapis și are în centrul său mai mulți indivizi din Baltimore. Gigi (Ginnifer Goodwin) este o tânără care încercă să înțeleagă semnalele amestecate pe care la primește de la omul cu care se întâlnește. Alături de ea în acest demers este proprietarul unui bar (Justin Long), cel care face el însuși eforturi în a desluși limbajul nescris şi foarte complicat al întâlnirilor amoroase. Colega lui Gigi, Janine (Jennifer Connelly), este foarte implicată într-un proiect de redecorare împreună cu soțul ei, Ben (Bradley Cooper), fără să știe că partenerul ei are o relație extraconjugală cu Anna (Scarlett Johansson), o femeie atrăgătoare care încearcă să-și clădească o carieră de succes în muzică. O altă prietenă de-a lui Gigi este Beth (Jennifer Aniston), care trăiește o poveste foarte frumoasă cu Neil (Ben Affleck), dar norii par să se strângă amenințător și deasupra lor, deoarece bărbatul nu pare a avea vreun gând să se căsătorească.

JACKASS: THE MOVIE
Jackass: Filmul
Comedie, SUA, 2009
R: Jeff Tremaine
D: Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Steve-O , Ryan Dunn

Johnny Knoxville şi echipa sa de masochişti mari iubitori de distracţie îşi transpun gagurile pe mariele ecran în această adaptare a popularei şi foarte controversatei emisiunii MTV, Jackass.

O echipă de tineri dispuşi să facă totul pentru a fi scandaloşi, performează o varietate casadorii stranii, dureroase şi, de cele mai multe ori umilitoare pentru amuzamentul celor din jur sau al lor propriu. Câteva exemple: se tăvălesc de-a lungul a zeci de capcane de şoareci cu un machiaj adecvat de rozătoare, se rostogolesc de-a lungul pistei de bowling cu skateboard-urile, se întrec în maşini de golf de-a lungul unei piste dezafectate, îşi fac găuri în piele cu perforatorul de hârtie, construiesc bulgări de zăpadă amestecaţi cu urină, se atârnă de frânghii deasupra unor crocodili vii, vând desfundătoare de WC-uri într-un magazin de hardware, terifiiază pietonii japonezi îmbrăcaţi în costume panda şi câte şi mai câte idioţenii hilare. Johnny Knoxville, creatorul şi starul emisiunii, este conducătorul această gaşti debile din care mai fac parte guest-star-urile Henry Rollins, Tony Hawk şi Spike Jonze.

LAURAS STERN UND DER GEHEIMNISVOLLE DRACHE NIAN
Steaua Laurei şi misteriosul dragon Nian
Animaţie, Germania, 2009
R: Piet De Rycker, Thilo Rothkirch

Povestea magică a început atunci când Laura, o fetiţa de 7 ani, s-a împrietenit cu o micuţă stea cazătoare care a aterizat pe trotuarul din faţa casei ei. Pentru că steluţa şi-a rupt un picior, Laura a ajuta-o să se vindece. Acum, povestea Laurei şi a iubitei sale stele continuă, pentru că perechea călătoreşte spre exotică şi îndepărtata China şi întâlnesc un dragon misterios pe nume Nian.

ROCKNROLLA
RocknRolla
Acţiune, SUA, 2008
R: Guy Ritchie
D: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Thandie Newton, Mark Strong, Idris Elba

“RocknRolla” este o poveste din Londra despre sex, huligani și rock ‘n roll.

O peliculă din care nu lipsesc umorul şi acțiunea și în care îl veți recunoaște pe Guy Ritchie, cel care a regizat, printre altele, Lock, Stock and Two Smoking Barrels și Snatch.

Acțiunea peliculei are loc în zilele noastre, în capitala Marii Britanii, unde afacerile imobiliare au devenit mai importante decât traficul de droguri, iar delincvenții cu bani sunt cei mai entuziaști anteprenori. Astfel, în clipa în care un mafiot rus pune la cale o înșelătorie imobiliară, toți dubioșii din Londra vor să pună mâna pe acțiuni. Din acest moment, lăcomia devine limbajul universal, iar Lenny Cole (Tom Wilkinson), unul dintre șefii crimei, inteligentul One Two (Gerard Butler), Stella (Thandie Newton) și imprevizibilul Johnny Quid (Toby Kebbell), par să comunice fluent folosindu-l. Din clipa în care gloanțele încep să zboare, abia numai după ce fumul armelor de foc se va fi ridicat, vom afla cine este cel care a scăpat cu viață și cine a câștigat lozul cel mare.

THE HANGOVER
Marea mahmureală
Comedie, SUA, 2009
R: Todd Phillips
D: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Heather Graham, Justin Bartha

Cu două zile înainte de nuntă, Doug şi trei prieteni de-ai lui merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu-şi mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în şifonier un bebeluş de şase luni! Cu un Doug dat dispărut, cei trei vor fi nevoiţi să reia traseul din noaptea trecută pentru a-şi da seama ce s-a întâmplat şi pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă. Comedia-şoc a anului 2009, o combinaţie originală, irepetabilă şi scandaloasă de Memento şi Petrecerea burlacilor. Mahumureala n-a fost niciodată mai amuzantă.

THE NAKED GUN 2 1/2: THE SMELL OF FEAR
Un poliţist cu explozie întârziată 2 1/2
Comedie, SUA, 1991
R: David Zucker
D: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, Ricardo Montalban, George Kennedy, O.J. Simpson

In seara de Crăciun, Leslie Nielsen face senzaţie în rolul cunoscutului detectiv Drebin, care revine pentru a salva din nou lumea în comedia Un politist cu explozie intarziata 2 ½. Un om de ştiinţă renumit (Dr. Mainheimer) este pe punctul de a publica un raport despre rezervele de energie ale viitorului. Deoarece lucrurile nu stau tocmai bine pentru furnizorii tradiţionali de petrol, carbune şi energie nucleară, acestia il răpesc pe Mainheimer şi îi inlocuiesc raportul acestuia cu unul mult mai favorabil pentru afacerile lor.

Drebin este insarcinat să îl găsească şi să îl salveze pe Mainheimer, ajutat fiind de secretara acestuia, Jane, o mai veche iubire a locotenentului nostru buclucaş.

THE NAKED GUN: FROM THE FILES OF POLICE SQUAD!
Un poliţist cu explozie întârziată
Comedie, SUA, 1988
R: David Zucker
D: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, Ricardo Montalban, George Kennedy, O.J. Simpson

Locotenentul Drebin (Leslie Nielsen) este un tip total incompetent, dar care, prin cine ştie ce minune, reuşeşte întotdeauna să încurce atât de tare planurile răufăcătorilor, încât aceştia ajung mereu în spatele gratiilor.
În timpul vizitei oficiale pe care Regina Elisabeta a II-a o face în Statelor Unite, viaţa acesteia este pusă în pericol de Vincent Ludwig, un criminal notoriu care intenţionează să o asasineze prin intermediul unui jucător de baseball căruia i-a fost spălat creierul.
Locotenetul Drebin este însărcinat să impiedice asasinatul şi să îl aresteze pe criminal.

RETURN MOVIES

ADVENTURELAND
Regia: Greg Mottola
Cu: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Martin Starr, Bill Hader, Kristen Wiig
Comedie, SUA, 2009

În vara lui 1987, James, un absolvent de colegiu cam tocilar, este nevoit să accepte o slujbă degradantă pentru a-şi realiza călătoria visurilor: un tur al Europei care sa bifeze, obligatoriu, marile capitale culturale. La parcul de distracţii unde se angajează James primeste salariul minim, dar puştiului altceva i se pare mai supărător: toţi angajaţii îl idolatrizează pe Connell, un tânăr cu veleitaţi de star rock.

Bine-aţi venit la Aventureland, acolo unde cea mai proastă slujbă din lume va fi pretextul unei veri care va schimba totul. După marele succes al lui Superbad, scenaristul şi regizorul Greg Mottola se întoarce cu o comedie umană, semi-autobiografică, despre un tânăr prea educat şi prea închistat a cărui nouă „carieră” patetică îi va conduce la cea mai sălbatică perioadă a vieţii sale – o călătorie memorabilă alături de copii care vomită, colegi plini de angază şi un triunghi amoros ameţitor, în decursul căreia el învaţă să-şi confrunte viitorul cu tupeu şi optimism.

ALIENS IN THE ATTIC
EXTRATERESTRII DIN MANSARDA
Regia: John Schultz
Cu: Carter Jenkins, Austin Butler, Ashley Tisdale, Ashley Boettcher, Henri Young
Comedie, SUA 2009

Familia Pearson, care se îndreaptă spre o vilă din Maine, e convinsă că va avea parte de cea mai tare vacanţă din viaţa lor. Însă, de îndată ce sosesc, îşi dau seama că nu sunt singurii locatari ai vilei, căci un extraterestru simpatic a pus stăpânire pe ea. Chiar dacă noul chiriaş al familiei e foarte prietenos, prietenii lui nu sunt: au pus la cale la repezeală un plan de invazie. Membrii familiei vor avea mult de furcă pentru a scăpa de intruşi.

BEVERLY HILLS CHIHUAHUA
CHIHUAHUA DE BEVERLY HILLS
Regia: Raja Gosnell
Cu: Piper Perabo, Manolo Cardona, Jamie Lee Curtis, José María Yazpik, Maury Sterling
Comedie, SUA 2008

Chloe, o femelă chihuahua foarte alintată, îşi petrece timpul rătăcind pe străzile din Beverly Hills în poşeta stăpânei sale, clienta saloanelor de înfrumuseţare şi a magazinelor de lux. Când Chloe se pierde de stăpană, ea este forţată să se bazeze pe abilităţile şi pe simţurile pervertite de viaţa de huzur, precum şi pe sprijinul unor prieteni noi: Delgado, un ciobănesc german foarte dur şi Papi, un mascul chihuahua iubitor şi extrem de romantic.

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC
MA DAU IN VANT DUPA CUMPARATURI
Comedie, SUA, 2009
Regia: P.J. Hogan
Cu: Isla Fisher, Hugh Dancy, Joan Cusack, John Goodman, John Lithgow

Rebecca Bloomwood este o new-yorkeză foarte simpatică, a cărei mică problemă cu cumpărăturile tinde să devină mare de tot: Rebecca are o adevărată dependenţă pentru hoinăreala prin magazine, ceea ce-i provoacă o gaură imensă în buget. Tânăra visează la o slujbă într-o revistă de modă, dar nu pune mâna decât pe o rubrică la un ziar financiar din acelaşi trust. Rubrica devine foarte populară, iar Rebecca se culcă pe laurii celebrităţii obţinute peste noapte. Dar când pasiunea pentru cumpărături îi pune în pericol atât relaţia cu prietenul ei cât şi cariera, ea trebuie să decidă urgent ce-i mai important în viaţă. Adaptare a unui imens de popular roman “chick-lit”, un film pentru dependentele de shopping şi de comedii spumoase.

DEAN SPANLEY
Preotul Spanley
Comedie, Noua Zeelandă, 2008
R: Toa Fraser
D: Jeremy Northam, Peter O’Toole, Sam Neill, Bryan Brown, Judy Parfitt

Plasată în Anglia edwardiană, unde figurile oamenilor sunt întotdeauna împietrite şi cei din colonii nu sunt priviţi cu încredere, comedia lui Toa Fraser spune povestea lui Fisk, un bărbat cu prea puţin timp şi prea puţină afecţiune pentru fiul lui, Fisk junior. Plecaţi, însă, într-o vizită la un indian excentric, legătura dintre cei doi începe să se strângă, iar bătrânul revine la sentimente mai bune.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS ABOUT TIME TRAVEL
ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE CĂLĂTORIA ÎN TIMP
Regia: Gareth Carrivick
Cu: Chris O’Dowd, Marc Wootton, Dean Lennox Kelly, Anna Faris, Meredith Macneill
Comedie, 2009

Scenariul, scris de Jamie Mathieson, urmăreşte trei tineri antisociali – doi tocilari şi un cinic – care încearcă să călătorească în timp cu ajutorul unei ghicitori, chiar din mijlocul unui pub aglomerat. Adorabila Faris interpretează rolul unei tinere din viitor, cea care, de altfel, pune întreaga aventură în mişcare.

G-FORCE
G-FORCE: SALVATORII PLANETEI
Regia: Hoyt Yeatman
Cu: Bill Nighy, Will Arnett, Zach Galifianakis, Kelli Garner, Tyler Patrick Jones
Familial, SUA 2009

Producătorul Jerry Bruckheimer aduce pe marele ecran primul său film 3D, G-Force, Salvatorii Planetei, o combinaţie de comedie şi de film de aventuri despre un program guvernamental derulat sub acoperire pentru a dresa diverse animale ca să lucreze ca spioni.

Înarmaţi cu cele mai performante dispozitive de spionaj, nişte cobai superinstruiţi descoperă că soarta întregii lumi se află în lăbuţele lor. “Salvatorii planetei” sunt: cobaii Darwin (vocea lui Sam Rockwell), liderul echipei, decis să reuşească, indiferent care ar fi preţul victoriei; Blaster (vocea lui Tracy Morgan), un expert în arme cu o atitudine hotărâtă şi mare iubitor de chestii extreme; şi Juarez (vocea lui Penélope Cruz), o profesionistă sexy a artelor marţiale; alături de Mooch, un expert în misiuni de recunoaştere, şi Speckles (vocea lui Nicolas Cage), o specie de cârtiţă cu nasul “în formă de stea”, specialistul în computere şi informatică al echipei.

“Salvatorii planetei” îşi poartă publicul într-o cursă de senzaţie, demonstrând o dată pentru totdeauna că lumea are nevoie de nişte eroi mici în stat şi mari în spirit.

HAPPY-GO-LUCKY
Despre fericire și alte nimicuri
Comedie, Marea Britanie, 2008
R: Mike Leigh
D: Sally Hawkins, Eddie Marsan, Alexis Zegerman, Samuel Roukin, Andrea Riseborough

Poppy traieşte fiecare clipă cu o intensitate incredibilă.

Este ea puţin nebună şi iresponsabilă?

Sau este absolut sănătoasă şi sensibilă?

Oricare ar fi raspunsul, toţi cei din jur se îndrăgostesc imediat de ea.

Oare cât de dificil e să fii fericit? În această comedie efervescentă a veteranului Mike Leigh (Vera Drake, Secrets & Lies), Sally Hawkins o interpretează pe Popppy, o profesoară zănatică, un spirit liber ce infuzează fiecare situaţie cu un râs contagios şi un optimism imbatabil. Filmul ne oferă o explorare emoţionantă, adevărată şi plină de viaţă a uneia dintre cele mai misterioase şi mai eluzive calităţi umane: fericirea.

HIGH LIFE
High Life
Comedie, Canada, 2009
R: Gary Yates
D: Timothy Olyphant, Stephen Eric Mcintyre, Joe Anderson, Rossif Sutherland, Brittany Scobie

Un portret hilar al stupidităţii masculine. Dick şi prietenii săi continuă s-o dea în bară cu jafurile şi să intre în închisoare din cauza prostiei lor. Acum, Dick hotărăşte că-i de ajuns: a ticluit planul perfect pentru încă o spargere. Necazul? Colegii săi de infracţiuni sunt atât de măcinaţi de ură, încât e cumplit de greu să-i împiedici să nu ucidă între ei; dar să-i uneşti într-o echipă în stare să comită un jaf e deja un miracol absolut.

HOUSE PARTY
Petrecere acasă

Comedie, SUA, 1990
R: Reginald Hudlin
D: Christopher Reid, Christopher Martin, Robin Harris, Tisha Campbell, Martin Lawrence

Tânărul Kid a fost invitat la o petrecere în casa amicului său Play. Însă după o bătaie la şcoală, tatăl său nu-i mai dă voie să iasă din casă. Cu toate astea, Kid se strecoară afară atunci când părintele său adoarme. Dar băiatul nu ştie că trei dintre hoţii de la şcoală au decis să-i de o lecţie de bună purtare. Un comedie clasică, trasnită şi spumoasă, a anilor 90.

JULIE & JULIA
JULIE ŞI JULIA
Regia: Nora Ephron
Cu: Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci, Chris Messina, Linda Emond
Comedie, SUA

Julia este femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a găti al americanilor. Dar în 1948, Julia Child (Meryl Streep) nu era decât o americană şi o soţie obişnuită care trăia în Franţa şi care dorea să-şi găsească o ocupaţie.

După cincizeci de ani, Julie Powell (Amy Adams) se află într-un impas. Pentru că se apropie de 30 de ani, trăieşte în Queens şi lucrează într-un mediu cenuşiu, în timp ce prietenele ei obţin succese uluitoare, ea se hotărăşte să urmeze un plan care să-i valorifice toate energiile. Julie decide ca într-un an să încerce toate cele 524 de reţete din cartea de bucate a Juliei Child: Mastering the Art of French Cooking (pe care Child o scrisese împreună cu Louise Bertholle şi Simone Beck) – şi să scrie pe blog despre experienţele ei culinare.

Regizoarea, scenarista şi producătoarea Nora Ephron combină cu iscusinţă cele două poveşti adevărate, într-o comedie ce demonstrează că atunci când foloseşti proporţiile potrivite de pasiune, obsesie şi unt, poţi să-ţi schimbi viaţa şi să-ţi împlineşti visul.

L’EMMERDEUR (AKA. A PAIN IN THE ASS)
PACOSTEA
Regia: Francis Veber
Cu: Richard Berry, Patrick Timsit, Pascal Elbé, Virginie Ledoyen, Michel Aumont
Comedie, Franţa, 2008

O prietenie neobişnuita şi improbabilă se leagă între un asasin plătit şi un tip cu tendinţe suicidale, amândoi cazaţi din motive diferite la acelaşi hotel.

LITTLE ZIZOU
Zizou cel mic
Comedie, India, 2008
R: Sooni Taraporevala
D: Jahan Bativala, Imad Shah, Sohrab Ardeshir, Shernaz Patel, Boman Irani
Little Zizou este o comedie care poate avea o audiență de toate vârstele și de toate naționalitățile. Urmăriți povestea a două familii din Bomay care ajung în sfârșit la o înțelegere.

Xerxes (Jahan Bativala), cunoscut ca Zizou cel mic, este un puști de unsprezece ani al cărui idol este fotbalistul Zinedine Zidane. Visul aceastuia este să îl vadă pe francez în Bombay. Fratele lui mai mare (Imad Shah) este un artist talentat a cărui fantezie capătă viață într-un mod foarte neobișnuit, iar tatăl lor, Cyrus II Khodaiji (Sohrab Ardeshir), e un om foarte religios. Din cauza fanatismului lui Khodaiji, Xerxes își petrece cea mai mare parte a timpului în casa rivalului tatălui său, Boman Pressvala, un om de presă care are o soție iubitoare și două fiice. Marele scandal dintre cele două familii izbucnește după ce Pressvala scrie un articol critic la adresa lui Khodaiji. Din acest moment, viața celor două familii devine din ce în ce mai complicată, iar dramatismul exagerat al celor implicați crează situații extrem de amuzante. În cele din urmă, cei cele două familii aflate în conflict vor găsi calea spre împăcare.

MISS MARCH
MISS MARTIE
Regia: Zach Cregger, Trevor Moore
Cu: Zach Cregger, Trevor Moore, Raquel Alessi, Craig Robinson, Hugh Hefner
Comedie, SUA, 2009

Eugene Bell şi Tucker Cleigh sunt cei mai buni prieteni încă din liceu, chiar daca au temperamente diferite, Eugene fiind adeptul abstinenţei sexuale, iar Tucker fiind obsedat de femei şi de revistele Playboy. Atunci când iubita lui Eugene, o tânără pe nume Cindi Whitehall, decide că este pregatită să îşi înceapă viaţa sexuală, începe să îl preseze pe acesta şi îl convinge să accepte o partidă de sex în noaptea balului de absolvire.

Întrucat Eugene este foarte agitat şi nervos în seara balului, amicul sau Tucker încearcă să remedieze situaţia oferindu-i alcool în exces, consecinţa tragică fiind aceea că, ameţit de băutură, băiatul greşeşte uşa spre camera în care îl aştepta iubita lui, se prabuşeşte pe nişte scări şi intră în comă pentru nu mai puţin de 4 ani. Atunci când în sfârşit îşi revine din comă, Eugene descoperă cu stupoare că cea mai mare parte a colegilor săi au părăsit oraşul natal şi că frumoasa Cindi a devenit iepuraş Playboy. Cu ajutorul lui Tucker, Eugene pleacă într-o călătorie prin ţară pentru a o recuceri pe fata visurilor lui.

MONSTERS VS. ALIENS
MONŞTRI CONTRA EXTRATEREŞTRI
Animaţie, SUA 2009
Regia: Rob Letterman, Conrad Vernon

Susan Murphy (vocea lui Reese Witherspoon), o tânără din California, este lovită în ziua nunţii de un meteorit. Efectul? Susan se transformă într-un monstru de 15 metri înălţime, pe care armata se grăbeşte să-l captureze. Dar Susan evadează şi, alături de alţi monştri la fel de simpatici, încearcă să protejeze Terra de atacurile unui grup de extratereştri răuvoitori, conduşi de fiorosul Gallaxhar.

ROAD TRIP: BEER PONG
O ESCAPADA SUPER 2
Comedie, SUA, 2009

Andy este un tânăr foarte des ironizat de amici datorită loialităţii lui exagerate faţă de prietena lui, Kathy. Tânăra a rămas în oraşul lor natal, iar Andy nu se bucură de viaţa în campus, aşa cum ar trebui. Andy cedează în cele din urmă insistenţelor amicilor de a o curta pe Jenna, o tipă atrăgătoare care se ocupa cu campanii de promovare, prin baruri, a unei anumite mărci de bere.

Dorind să se apropie de iubitul ei, Kathy decide să se mute mai aproape, iar asta exact când băieţii, cu Andy în frunte, urmau să plece cu Jenna într-un turneu de promovare a berii. Lateral acestei poveşti, filmul ni-l prezintă şi pe unul dintre colegii lui Andy, care participă într-o competiţie numtă beer-pong.

SCHOOL OF ROCK
SCOALA DE ROCK
Regia: Richard Linklater
Cu: Jack Black, Joan Cusack, Mike White, Sarah Silverman, Joey Gaydos
Comedie, SUA

Dewey e un chitarist rebel care crede cel mai mult în puterea nelimitată a rock and roll-ului şi are o predilecţie atât pentru săriturile în mijlocul spectatorilor la concerte, dar şi pentru solo-urle la chitară excesiv de lungi. El este foarte hotărât să-şi conducă trupa către câştigarea concursului “Batalia trupelor”. Dar colegii il concediază. Singur şi fără să aibă bani nici măcar pentru chiria apartamentului plin de cutii goale de conserve, Dewey acceptă prima slujba care i se oferă, şi anume aceea de profesor suplinitor la prestigioasa şcoală Horace Green.

Aici el este atent supravegheat de profesoara Mullins (Joan Cusack). Evident că Dewey este complet paralel cu talentul didactic, dar ştie foarte bine cum să şi-i apropie pe copii. Iar atunci când, din intâmplare, asistă la o lecţie de muzică, decide pe loc să transforme aceste mici talente muzicale într-o trupă rock care le va schimba viaţa.

TIME SHARE (AKA. BITTER SUITE)
VACANŢA LA COMUN
Regia: Sharon Von Wietersheim
Cu: Nastassja Kinski, Timothy Dalton, Kevin Zegers, Cameron Finley, Billy Kay
Romantic, Germania, 2000

Doi părinţi singuri – un bărbat şi o femeie – împreună cu copiii lor trebuie să împartă aceeaşi casă de sărbători. Au ajuns în această situaţie din cauza unei încurcături, dar oare cum vor ieşi din ea?

UP
DEASUPRA TUTUROR
Regia: Pete Docter, Bob Peterson
Animaţie, SUA 2009

Hărţuit de constructorii care-i înconjoară casa cu zgârie-nori, Carl, un septuagenar, îşi ia zborul cu tot cu casă, susţinut în aer de o mulţime de baloane multicolore. Planul bătrânului, care vrea să-şi ţină şi o promisiune făcută soţiei lui decedate, aceea de a explora lumea întreagă, are o singură hibă: în momentul "decolării", pe prispa casei lui se află şi un entuziast puşti de opt ani.

Încă un pariu aventuros pentru genialele creiere ale casei de film Pixar, soldat cu un rezultat deja scontat: o nouă capodoperă, emoţionantă, tulburătoare, înălţătoare, memorabilă.

VAN WILDER – FRESHMAN YEAR
VAN WILDER: PRIMUL AN DE FACULTATE
Regia: Harvey Glazer
Cu: Jonathan Bennett, Kristin Cavallari, Jerry Shea, Nestor Aaron Absera, Kurt Fuller
Comedie, SUA 2009

Van Wilder – Freshman Year este al treilea film din seria Van Wilder. Pentru că este student în primul an la Coolidge, Van Wilder e pregătit de dezmăţ şi de petreceri. Chiar dacă terminarea facultăţii a devenit o tradiţe de familie, Van Wilder este mai încântat de fetele pe care le întâlneşte acolo şi de posibilitatea de a se distra. Din păcate pentru el, toate fetele din facultate par să fi depus un jurământ de castitate, iar decanul conduce facultatea cu o listă de reguli foarte stricte care nu permit petrecerile, relaţiile amoroase sau consumul de alcool şi de narcotice. Wilder se îndrăgosteşte de Kaitlin, o frumuseţe a campusului şi încearcă să o cucerească. Pe lângă aceasta, tânărul îşi propune să elibereze şcoala de regulile stricte care nu permit nimănui să se amuze în niciun fel.

WITHOUT A PADDLE: NATURE’S CALLING
CHEMAREA NATURII
Regia: Peter Markle
Regia: Ellory Elkayem
Cu: Oliver James, Kristopher Turner, Rik Young, Madison Riley, Jerry Rice
Comedie, SUA 2009

Zach şi Ben au fost cei mai buni prieteni î şcoala primară şi în liceu, dar, acum, când au trecut de vârsta de 25 de ani, drumurile diferite pe care au pornit în viaţă i-au determinat să petreacă din ce în ce mai puţin timp împreună. Zach este un băăiat optimist, sociabil şi dezinvolt, care se bucură de toate experienţele incitante pe care i le ofera viaţa şi care lucrează la un azil de bătrâni, în vreme ce Ben este o persoană serioasă, care se îngroapă în munca pe care o prestează la o firmă de avocatură şi care încă tânjeşte dupa Heather, fata pe care a iubit-o în secret în timpul liceului.

Atunci când o pacientă aflată pe patul de moarte îl roagă pe Zach să o găsească pe nepoata ei, care s-a dedicat muncii de conservare a mediului şi a plecat să locuiască în pădure de mai bine de 7 ani, bărbatul constată că respectiva nepoată nu este nimeni alta decât Heather şi îl convinge pe Ben să îl insoţească în acesta misiune de căutare pentru a-şi reînnoda vechea prietenie şi pentru a avea parte de aventuri de neuitat. Ben, Zach si Nigel, sofisticatul văr britanic al lui Heather, pornesc în călătorie pe râu, înfruntând o serie de pericole pentru a o găsi pe fata visurilor lui Ben.

ZOOLANDER
Regia: Ben Stiller
Cu: Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Christine Taylor, Milla Jovovich
Comedie, SUA

Zoolander este o comedie excentrică despre rivalităţile din lumea modelingului masculin. Într-o atmosferă foarte “haute-style & fashion”, Derek Zoolander (Ben Stiller) şi debutantul très en vogue Hansel (Owen Wilson) îşi dispută premiul Modelul Masculin al Anului. Pe care Derek, zdrobit în mândria lui de mascul-model premiat cu coroniţă timp de trei ani la rând, îl pierde. Nesuportând un jignitor titlu de second-best, Derek ia hotărârea să îşi redescopere rădăcinile de miner şi se întoarce acasă în New Jersey, dar tatăl lui (Jon Voight) îl convinge repejor să facă cale-ntoarsă în Manhattan. Pe tăram familiar, Derek îl provoacă pe Hansel la o defilare style-to-style şi man-to-man care se lasă cu o mare prietenie. Apoi e atras într-o capcană, iar creierul lui suferă o mică intervenţie, căci pe lângă marile prietenii, lumea modei are şi uscăturile ei. O! Cine şi-ar fi imaginat!

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *