free download 78 travel guides written by experts

Recomandari Diva Universal octombrie 2011

SERIALE NOI

SOŢII DE MILITARI (ARMY WIVES) – SEZONUL IV
DOUĂ EPISOADE ÎN FIECARE MIERCURI, DE LA 21:00

De la echipa creativă din spatele megasucceselor “Anatomia lui Grey” şi “Minţi Criminale” vine sezonul 4 din “Soţii de militari”! Serialul are în centrul atenţiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat care trăiesc cu partenerii şi familiile lor într-un post activ al armatei. În acest serial captivant soţiile trebuie să facă faţă presiunilor vieţii din armată, lăsându-şi visurile în urmă pentru a deveni “soţii de militari”.

MEDIUMUL – SEZONUL VII
ÎN FIECARE JOI, DE LA 21:00

Patricia Arquette joacă rolul mediumului Allison Dubois, ajutând la rezolvarea cazurilor de criminalistică, în acest serial cu apariţii fantomatice şi viziuni profetice. Serialul este inspirat din povestea adevărată de viaţă a lui Allison Dubois, care îşi foloseşte abilităţile paranormale în prinderea criminalilor, în biroul Procurorului General din Phoenix. Visele îi oferă desori indicii despre persoanele dispărute şi când atinge pe cineva poate să vadă dincolo de aprenţele acelei persoane. Allison încearcă să menţină un echilibru între slujba stresantă şi rolul de soţie şi mamă a trei copii, care par să dezvolte abilităţi similare.

CU SÂNGE RECE (COLD CASE) – SEZONUL I
DOUĂ EPISOADE ÎN FIECARE DUMINICĂ, DE LA 21:00

Singura femeie detectiv din echipa de Omucideri din Philadelphia lucrează la cazuri de crimă închise care nu au fost niciodată rezolvate.

Ambitiosul şi ingeniosul detectiv Lilly Rush (Morris) redeschide cazuri de crimă nerezolvate ce au avut loc cu ani sau chiar decenii în urmă. Anterior, Rush şi-a folosit instinctiul de a înţelege minţiile criminale pentru a rezolva cazuri de crimă curente. Acum, acest detectiv cu experienţă este intrigat de noi provocări cum ar fi: interogare martorilor unor crime ce au fost comise cu ani în urmă şi care le-a schimbat acestora destinul; folosirea unor metode de anchetare noi pentru a descoperi probe în cazurile rămase nerezolvate. În acelaşi timp, aceasta este pregătită pentru anumite consecinţe, şi anume: munca sa va redeschide răni vechi şi i-ar putea determina pe suspecţi să comită noi crime.

LEGE ŞI ORDINE: INTENŢII CRIMINALE (LAW & ORDER CRIMINAL INTENT) – SEZONUL X
ÎN FIECARE LUNI, DE LA 21:00

În războiul crimei din New York City, cei mai periculoşi criminali sunt urmăriţi de detectivii din Brigada pentru Cazuri Importante – acestea sunt poveştile lor. Purtându-i pe telespectatori în minţile criminalilor, urmărind tacticile psihologice folosite în rezolvarea crimelor, serialul prezintă echipa condusă de detectivul Goren (Vincent D’Onofrio), un anchetator de la omucideri extrem de inteligent cu instincte remarcabile. Asemenea lui, partenera sa, Detectivul Eames (Kathryn Erbe) îşi foloseşte intuiţia în rezolvarea cazurilor.

În sezonul 10, uciderea unei fete îi duce pe Goren şi Eames în spatele scenei din industria modei, descoperă un război dintre două companii private de securitate, după ce un hacker inteligent este ucis şi secrete guvernamentale sunt divulgate.

FETELE GILMORE (GILMORE GIRLS) – SEZONUL V
DE LUNI PÂNĂ VINERI, DE LA 20:00

Petrecut într-un orăşel de poveste din Connecticut, în care locuiesc atât oameni obişnuiţi, dar şi visători, "Fetele Gilmore" este un serial plin de umor, pentru toate generaţiile, despre prietenie, familie şi legăturile dintre oameni. Protagonistele, Lorelai Gilmore, şi fiica sa Rory, sunt cele mai bune prietene, având în vedere au aceleaşi interese, sunt la fel de inteligente, au aceeaşi dependenţă de cafea şi aceiaşi ochi. Rory este mai serioasă ca Lorelai, dar sunt anumite tendinţe, mai ales în ceea ce priveşte dragostea, care indică faptul că îi seamănă mamei ei.

BUFFY, SPAIMA VAMPIRILOR (BUFFY THE VAMPIRE SLAYER) – SEZOANELE I & II
DE LUNI PÂNĂ VINERI, DE LA 19:00

Sarah Michelle Gellar este ‘Buffy’, spaima vampirilor, în acest serial de mare succes. În sezonul I, Buffy abia soseşte la şcoala din Sunnydale şi deja evenimente ciudate încep să aibă loc. Ea investighează cazul unui cadavru găsit în vestiarul fetelor şi, cu ajutorul prietenilor ei, Willow şi Xander, se luptă cu o bandă de vampiri. De asemenea, o întâlneşte pe Cordelia şi prietenii ei, iar Giles, noul mentor, îi spune mai multe despre destinul ei.

FILME ÎN PREMIERĂ

CAMPIOANELE (MIGHTY MACS)
Marţi, 4 octombrie, de la 21:00

La începutul anilor 70, Cathy Rush devine antrenoare de basket la o şcoală catolică formată doar din fete. Deşi echipa nu are nici sală de sport, nici echipamente, iar şcoala este în pericol să fie vândută – Coach Rush îşi propune să le ducă pe fete la primul lor campionat naţional. În rol principal: Carla Guigino.

ENID
Marţi, 11 octombrie, de la 21:00

Helena Bonham-Carter o interpretează pe Enid Blyton în povestea adevărată a vieţii ei. Prezentând cum Enid devine celebră, de la poveştile pe care le spunea fraţilor pentru a scăpa de certurile părinţilor la contractarea unui agent (şi soţ) şi la cum devine cunoscută pe plan internaţional ca scriitoare, acest film captivant explorează mentalitatea unei femei contradictorii, care, în ciuda faptului că a vrăjit generaţii de copii cu poveşti precum Noddy and The Famous Five, nu a reuşit să se apropie de proprii copii, care au avut o copilărie cu o mamă distantă, care nu-i iubeşte.

OMUL FĂRĂ CHIP (THE MAN WITHOUT A FACE)

Marţi, 18 octombrie, de la 21:00

Chuck este un băiat care vrea să plece de acasă, dar nu poate să ajungă la nivelul cerut de internat. El se împrieteneşte cu o fost profesor, marginalizat de locuitorii oraşului, a cărui faţă a fost desfigurată într-un accident de maşină cu zece ani în urmă, ridicând suspiciuni şi ostilităţi din partea oraşului. Regizorul şi actorul principal este Mel Gibson, iar filmul “The Man without a Face” este bazat pe romanul lui Isabelle Holland din 1972, cu acelaşi nume.

TĂCEREA (SPEAK)
Marţi, 25 octombrie, de la 21:00

Melinda Sordino are un secret. După ce a chemat poliţia să pună capăt unei petrecer de vară, toţi prietenii ei consideră că i-a trădat. Dar motivul Melindei era mult mai personal de atât. Acum, în primul an de liceu este ignorată de prietenii ei, iar mama ei e prea prinsă în propriile probleme ca să vadă ceva. Singură cu secretul ei şi neputând să vorbească, Melinda găseşte o cale să se exprime cu ajutorul profesorului de arte. Încet, încet, Melinda găseşte curajul de a confrunta evenimentele acelei nopţi de vară, noaptea în care a aflat că să vorbeşti nu e atât de simplu. Cu Kristen Stewart.

Bucuresti, 09.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *