free download 78 travel guides written by experts

„Armistitiu cu morile de vant” de Cornel Udrea la Majestic

Luni, 12 septembrie 2011, de la ora 11.00, la Clubul Ramada Majestic, Teatrul National Radiofonic prezinta auditia cu public a spectacolului radiofonic: "Armistitiu cu morile de vant" de Cornel Udrea, adaptarea radiofonica si regia artistica: Mihai Lungeanu, spectacol realizat cu sprijinul Societatii „Rotary Club Gherla”. In distributie: Mircea Albulescu, Virgil Ogasanu, Manuela Ciucur, Coca Bloos, Petre Lupu.

Spectacolul reprezinta o pledoarie pentru conditia actorului, pentru caracterul fragil, fulgurant al artei actoricesti, pentru destinul atat de aparte al artistului de teatru. Rememorarea unor momente din lumina reflectoarelor, amintirile, fotografiile sunt tot ceea ce ramane in urma unui actor, la final de cariera… o cariera platita de multe ori cu sacrificii personale.

Cornel Udrea marturiseste ca „Armistitiu cu morile de vant este a saptea mea premiera la Teatrul National Radiofonic, un spectacol in regia lui Mihai Lungeanu, o metafora despre ce inseamna reactivarea unui trecut pe care nu putem sa-l trecem in randul amintirilor. ACTORUL, privit generic, Artistul care a interpretat sute si sute de roluri in fata a mii de ochi, este obligat, de acolo, de pe muntele celebritatii si al gloriei, sa priveasca in prapastia realitatii si sa interpreteze cel mai greu rol de pana atunci: reconsiderarea propriei existente.

Motto-ul acestor randuri – ganduri: Prezentul? Preistoria viitorului…”

Regia de studio: Violeta Berbiuc.
Regia muzicala: Stelica Muscalu.
Productia si regia tehnica: Vasile Manta.

Bucuresti, 09.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *